сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ивайло Иванов - голямата джудо надежда!

Ивайло Иванов - голямата джудо надежда!

СИЛА БГ: Здравей! Представи се на нашите читатели с няколко изречения

Ивайло Иванов: Казвам се Ивайло Иванов. На 21 години от град Монтана. От 7 години живея в София. Започнах с джудото, още когато бях на 7 години . И в момента съм част от националния отбор по джудо и засега единственият спечелил квота за Рио 2016 година.
СИЛА БГ:  Каква беше причината да започнеш да тренираш?

ИИ: Бях доста палаво дете и моите родители решиха да ме запишат да тренирам някакъв спорт. Залата по джудо беше най-близко до нас и на 7 години се озовах там.СИЛА БГ: След колко време активни тренировки спечели първото си отличие?

ИИ:  2, 3 години след като бях започнал да тренирам, се появиха първите медали.СИЛА БГ: Колко държави си обиколил благодарение на спорта?

ИИ: Благодарение на спорта съм обиколил почти цялото земно кълбо,с изключение на Австралия и Нова Зеландия. Целта на пътуването ми винаги е била свързана с работата и в крайна сметка почти нищо не съм видял . Имам намерение да видя пропуснатото, когато приключи спортната ми кариера.СИЛА БГ: Какви методи, храни и хранителните добавки използваш, за да се възстановиш?

ИИ: След тежка тренировка, масажът е един  от най-приятните и разпускащи методи за релаксация на мускулатурата и съответно възстановяване. Разбира се, храната и хранителните добавки, са не по-малко важни за възстановяването и добрата форма. Старая се да се храня здравословно и пълноценно,като за хранителни добавки избирам винаги най-доброто за мен, а именно СИЛА БГ. Моята тайна за възстановяване след на тежки тренировки и състезание е : Ultra Premium Whey Build и Cryo Cell от Everbuild. Също така се доверявам на Black Blood от BioTech USA, който ползвам преди тренировка. Относно витамините - ползвам Opti Pack Osteo Flex от AMIX

СИЛА БГ:  Позволяваш ли си някоя „забранена” храна и ако да – кога?

ИИ: Да, позволявам си, когато не съм в състезателен период.СИЛА БГ: Имаш ли нещо като ритуал преди състезание?

ИИ: Не нямам.СИЛА БГ:  Каква е твоята най-голяма мотивация?

ИИ: Моята най-голяма мотивация са хората около мен, които ме подкрепят и обичат.СИЛА БГ:  Комбинираш ли специализираните тренировки по джудо с такива във фитнеса?

ИИ: Джудото е съвкупност от много качества, които трябва да притежавам и вързху които трябва да работя всеки ден . Фитнес тренировките са неизменна част от моята подготовка .СИЛА БГ: Като изключим джудото, кой ти е любимия спорт и защо?

ИИ: Като изключим джудото, харесвам мотоциклетизма и високите скорости,въобще спортовете които вдигат адреналина .СИЛА БГ: Имаш ли хоби? Как релаксираш?

ИИ: Моето хоби е карането на мотор, но за съжаление е доста рисковано и опасно за моята кариера и не само. В малкото си свободно време, когато не съм ангажиран с лагери и състезания, гледам да се махна от София и да го прекарам с любимите хора на спокойствие в природата.СИЛА БГ: Какво ще пожелаеш на феновете на СИЛА БГ?

ИИ: .Пожелавам на всички фенове на СИЛА БГ да са живи и здрави, да продължават да се доверяват на качествените им продукти и да разчитат на тях за най-добрите резултати.

Продуктите, които Иво използва:
58
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-02-23 | 12:18:34
Цонко Цонев
БРАВО! От такива момчета се нуждаем, продължавай в същия дух.
2016-02-23 | 12:17:42
Борислав
Страхотен младеж, успех и за напред.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
58
.
00
лв.
125
.
00
лв.
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Ако се чудите как момчетата в порноклипчетата не “омекват” толкова дълго време, не си правете илюзии – там могъщо играе “синьото хапче”. Не ни питайте откъде знаем – просто това е същото, като да си правите илюзии, че Фил Хийт и Джей Кътлър са постигнали размерите си без стероиди."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com