сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Как да се отървем от биреното коремче?

Как да се отървем от биреното коремче?

Излишните мазнини в коремната област се срещат по-често при мъжете, отколкото при жените, но само защото това е нещо обичайно, не означава, че е нещо хубаво. Биреното коремче поставя мъжете пред по-голям риск да страдат от диабет, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, удар и рак. За щастие, можете да се отървете от биреното коремче с по-здравословна диета и редовно правене на упражнения.

Консумирайте повече протеини
За да се отървете от биреното коремче, трябва да повишите приема на протеини. По принцип ви е необходим грам протеин за всеки килограм от телесното ви тегло. Много източници на протеини, обаче, водят до напълняване, затова се придържайте към тези, които са с по-малко тлъстини, като пилето и рибата. Това ще поддържа метаболизма ви през целия ден и ще ви помогне да изгорите повече калории.

Тренирайте редовно
Ако след като станете сутрин се движите редовно, това ще ви помогне да се отървете от биреното коремче и от мазнините в останалата част на тялото. Сърдечно-съдовите упражнения са от особено значение за изгарянето на калории и подобряването на състоянието на сърцето. За да влезете в по-добра форма, започнете с 30-минутна тренировка пет пъти седмично, твърдят от „Harvard Medical School”. Всяко упражнение, което ускорява сърдечната честота трябва да свърши работа, в т.ч. ходене или каране на колело.Намалете калориите
Намаляването на броя калории, които консумирате всеки ден улеснява изгарянето на натрупаните мазнини по време на тренировка. Иначе ще изгаряте само калориите от това, което сте изяли и ще запазвате теглото си. Според амрикански сайтове, намаляването на калориите с 500 на ден води до отслабване с 0,5 кг. седмично.

Предизвикателство
За да се отървете от биреното коремче и да достигнете здравословно тегло, трябва непрекъснато да поставяте предизвикателства пред самия себе си, когато става въпрос за тренировките. Ако правите едни и същи упражнения, в даден момент вече няма да имате полза от тях. След като се чувствате добре с интензивността и продължителността на тренировката, увеличете ги, за да поддържате изгарянето на калории.
Топ продукти за отслабване и мускулна маса
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"От гинко билоба могат да се извлекат над 40 съставки, но само две от тях имат полезен ефект върху хората - флавоноиди (като куерценин и рутин) и терпеноиди, със силни антиооксидантни свойства, неутрализиращи вредното действие на свободните радикали. Първите предпазват нервите, сърдечните мускули и кръвоносните съдове, а вторите разширяват кръвоносните съдове и така подобряват кръвообръщението."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com