сила бг магазин
сила бг медия
»
»
M-Stak VS Stak

M-Stak VS Stak

Време е за дългоочакваното ревю на двата продукта на Animal Стак и M-Стак. И двата комплекса представляват предтренировъчни суплементи за повишаване естественото производство на тестостерон, и са доста потентни. В тази статия накратко ще сравним двата продукта. Въпросът, на който ще се постараем да отговорим тук, е: кой е по-добър и защо?М-Стак е нещо като анаболния брат на Стак, чийто необходими 21 дни на прием наистина си струват! Animal препоръчват да се взима 3 седмици и да се почива една. Това спомага за толерантността на тялото към добавките в комплекса, но не се тревожете - няма да изгубите нищо през седмицата за почивка. Както винаги, просто следвайте инструкцийте. 
Либидото и повишеното желание за секс е свързвано с тестостероновите суплементи. Докато Стак може спокойно да засенчи всички суплементи от този тип, ролята на М-Стак е друга. Вместо да предизвиква и повишава желанието за секс, той го понижава. Отслабеният нагон не винаги е лошо нещо, особено за атлет преди състезание. Това ще ви позволи да се фокусирате над целта си. Ефектът се дължи на това, че М-Стак намаля вашите естрогенни нива.

М-Стак не ви дава огромен енергиен тласък преди тренировка, честно-казано може и да не го усетите пряко с физическите си постижения. Стак-а е продуктът, който ще ви "вдигне" преди натоварване. Веднъж приет, той ше повиши фокуса, напомпването и повторенията. Двата стака са отлични за бодибилдъри и атлети. Когато се комбинират със суплементи за преди сън като Анимал PM или TEST, ще извлечете оптималната комбинация за мускулен разтеж.

Не отписвайте М-Стак все още! Наистина, М-Стак не ви помага да правите повече повторения, нито ви напомпва. Но когато приемате продукта, силовите изпълнения „оживяват“! Изпълненията с максимална тежест от 3 повторения стават лесна загрявка с 5, 6 или 7 повторения.

М-Стак буквално наводнява организма ви с анаболни вещества. Комбинира потентни флавони и стерони в изобилни дози с една от най-анаболните амино бленди, подплатена с иновативни адаптогени, и е проектиран за оптимално усвояване. Той ще позволи на тези от вас, които трудно качват мускулна маса, да достигнат едно ново ниво от развитието си.М-Стак изглежда не увеличава максималните постижения, но вместо това суплементацията с продукта води до едно съвсем друго ниво на сила при повторения от порядъка на 3-7. Ако Анимал Стак е перфектен за бодибилдъри, тогава М-Стак е перфектен за щангисти, силови или професионални атлети, занимаващи се с вдигане на тежести. Каквото липсва откъм мускулен растеж, се компенсира откъм силови постижения, които са прекурсори на мускулния стимул за нарастване. Ако можем да обобщим продуктите с една дума, тя би била уголемяване. И двата продукта се отразяват на тренировките както никой друг суплемент на пазара. Разберете сами, кой най-много ви подхожда на начина на трениране, и се захванете за работа по-силно и от преди.

СИЛА БГ Тийм
Топ продукти на Animal
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-02-27 | 15:05:14
Ивчо
Много яко ревю и определено много точно са посочени ефектите и от двата продукти тъй като съм ги взимал и двата.
И аз твърдо заставам зад СТАК :)
2012-02-27 | 14:14:50
сашо маринов
Аз съм твърдо зад Stak ! Гаджетата също ;)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Нашият екип ви очаква с готовност да ви осигури качествено и професионално обслужване за всички ваши нужди в областта на хранителните добавки и MMA аксесоари. Очакваме ви!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com