сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Подкаст Сила БГ – Еп. №17 – Моника Наумова

Подкаст Сила БГ – Еп. №17 – Моника Наумова

В новия епизод на Сила БГ подкаст, имаме честта да посрещнем специална гостенка - Моника Наумова. Като дългогодишен професионален атлет и състезател в категория "Бикини фитнес", Моника е известна със своята работа като фитнес модел и персонален треньор. Тя помага на множество жени и мъже да постигнат мечтаната форма и да се подготвят за състезания.
 
Основни акценти от епизода:
 
Изграждане и премахване на навици:

Моника споделя как да изграждаме полезни навици и да се освобождаваме от вредните. Тя предоставя практически съвети и стратегии, които са доказали своята ефективност през годините.
 
Подобряване на начина на живот:

В този сегмент Моника споделя своите най-добри съвети за подобряване на ежедневието, като набляга на важността от баланс между физическото и менталното здраве.
 Ролята на треньора:

Моника разяснява как треньорът изпълнява множество роли - от психолог и лекар до ментор. Тя подчертава значението на индивидуалния подход към всеки клиент и необходимостта от дълбоко разбиране на техните нужди и цели.
 
Бързо влизане във форма за лятото:

С наближаването на летния сезон, Моника споделя ефективни методи за бързо и безопасно постигане на желаната физическа форма.
 
Подходът на треньора към клиентите:

Тук Моника говори за важността на комуникацията и доверието между треньор и клиент. Тя обсъжда различни методи за мотивация и подкрепа, които прилага в своята практика.
 
Състезания и формата:

Моника споделя защо е важно да се съхранява добра форма през цялата година, за да се избегнат резки колебания в теглото, които могат да достигнат до 10-15 кг разлика.
 
Заключителни мисли
 
Този епизод на "Женската физика от нулата" не само разкрива професионалния път на Моника Наумова, но и подчертава значението на упоритостта и дисциплината във фитнеса. Моника е истинско вдъхновение за всички, които искат да подобрят своя начин на живот и да постигнат високи резултати в спорта. Не пропускайте да се насладите на този увлекателен разговор.
 
Последвайте ни в социалните мрежи:
 
Моника Наумова: @monikanaumova
Атанас Атанасов: @sl0w29 
 
Instagram: https://www.instagram.com/silabg
TikTok: https://www.tiktok.com/@silabg.com
Facebook: https://www.facebook.com/silabg 
 
Присъединете се към нас и бъдете вдъхновени от силата и духа на нашите гости!
https://www.facebook.com/silabg 
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
119
.
00
лв.
39
.
00
лв.
99
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"“За да натоварим мускулите до отказ, правим суперсерии с основни и изолиращи упражнения – например, от бенч преса с дъмбели минаваме директно на флайс. На крайната серия дори Хю вече не може да изкара последните повторения, без да го пазим.” - Майк Райън, треньор на Хю Джакман"

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com