сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Силна седмица в SILABG.COM!

Силна седмица в SILABG.COM!

Защото първата крачка към промяната е трудна! Ние сме тук за да ти помогнем! Огромни намаления и брутални стакове, само по време на СИЛНА СЕДМИЦА В СИЛА БГ!

Празниците минаха, а много от нас изпитват ужас дори минавайки покрай кантара. Ние от SILA BG, знаем колко трудно е да вкараш режима си в правилните релси. Мислейки за теб и твоята форма, решихме да ти дадем това от което имаш нужда: кураж и сила, и е естествено огромни намаления. Само по време на СИЛНА СЕДМИЦА в SILA BG, ще можеш да се възползваш от брутални отстъпки и стакове, с които ще рестартираш отново тялото си. Побързай и се възползвай още сега, не отлагай отново! Само от SILABG.COM!

Намаленията важат както онлайн на SILABG.COM, така и във всичките ни физически магазини, които можеш да откриеш тук: silabg.com/bg/shops

 * По време на промоцията се преустановява раздаването на подаръци!
 
Освободи силата ти със Силна седмица от СИЛА БГ!
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Кай Грийн бе безспорен любимец на феновете на тазгодишната Олимпия. Много бяха на мнение, че той заслужаваше победата повече от Фил Хийт, но шампионът показа превъзходна форма и битката беше повече от равностойна. За феновете остава обещанието, че Хищникът няма да се даде лесно и догодина ще даде още 200% от себе си, за да се окичи с най-престижната титла в бодибилдинга."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com