сила бг магазин
сила бг медия
»
сблъсък

сблъсък

Зрелищен K1 сблъсък по време на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 47 Малко повече от седмица остава до едно от най-големите събития в света на бойните спортове.
Финалът между Александър Рибников и молдовеца Денис Тапу – на MAXFIGHT 49! Шампионът при 70-килограмовите кикбоксьори ще стане ясен по време на MAX FIGHT 49
Кобрата vs. Чука Титаничният сблъсък приближава
Запознай се с бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP част 4 Днес ти представяме последните бойци, които ще се включат в MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 45, който ще се проведе на 02.07.2021г от 20.30ч, в к.к. Слънчев бряг.
Интригуващ сблъсък на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46 Изключително интригуващ сблъсък се очаква да се състои на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46.
Късното хранене По трудно ли е да изгорим мазнини, ако ядем вечер ?
Истината за константната и непрекъсната умора и връзката и с надбъбречните жлези
Можем ли да си възвърнем обонянието след Covid? Един от най-често срещаните симптоми на Covid-19, е загубата на обоняние. Учените едва сега започват да си задават въпроса защо
Пета обявена среща на MAX FIGHT 46 По-малко от две седмици остават до най-голямото бойно събитие на лятото: MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46 и състезателите са в трескава подготовка.
Павел Владев – Върколака срещу Никола Петров на „MAX FIGHT 48” Павел Владев – Върколака отново се качва на ринга на „MAX FIGHT“.
Четирима в К1 турнир на MAXFIGHT 48 Турнир по правилата на К1 на MAX FIGHT отново дава шанс на четирима състезатели да премерят сили и умения.
Закани и искри преди боксовия сблъсък в MAXFIGHT 48! Владимир Георгиев се изправя срещу Евгени Борисов-Роки.
MAX FIGHT СЪС ЗРЕЛИЩНО ЗАВРЪЩАНЕ! Град Сливен домакин на „MAX FIGHT 49” 1 април, спортна зала „Васил Левски“
Боксов сблъсък между Мартин Иванов и Петър Драганов на MAX FIGHT 49 MAX FIGHT 49 | 1.04.22 | СЛИВЕН | Спортна зала “Васил Левски”
Йосиф Панов – Пепелянката срещу сърбин на MAX FIGHT 49 MAX FIGHT 49 | 1.04.22 | СЛИВЕН | Спортна зала “Васил Левски”
Емоции, спортна злоба и танци на официалното теглене преди „MAXFIGHT 50” MAX FIGHT 50 | 20.05.2022 | Велико Търново | Арбанаси | Калоянова Крепост
Bedroom Beach - домакин на MAX FIGHT 51 MAX FIGHT CHAMPIONSHIP се завръща край морето с 51-вото си по ред бойно шоу, което в старта на новия сезон гостува в най-големия ни летен курорт, Слънчев бряг.
Сблъсък за шампионски пояс между световния шампион Антон Петров и португалеца Гонсало Нойтес. Единственият мач от файт картата по правилата на муай тай в нощта на 8-ми юли ще бъде част от кулминацията на вечерта.
Отиди на страница
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"На 07.08.11г. (Неделя) със съдействието на Сила БГ, ще се проведе състезание по street fitness в двора на 120 ОУ „Георги Раковски“ град София. На абсолютно всички участници ще бъдат раздадени тениски и шейкъри на Сила БГ. Състезанието ще започне в 15:00 часа, като записалите се ще имат на разположение по минута и половина, за да покажат уменията си на „лост“ и „успоредка“. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com