сила бг магазин
сила бг медия
»
сблъсък

сблъсък

Зрелищен K1 сблъсък по време на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 47 Малко повече от седмица остава до едно от най-големите събития в света на бойните спортове.
Финалът между Александър Рибников и молдовеца Денис Тапу – на MAXFIGHT 49! Шампионът при 70-килограмовите кикбоксьори ще стане ясен по време на MAX FIGHT 49
Кобрата vs. Чука Титаничният сблъсък приближава
Запознай се с бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP част 4 Днес ти представяме последните бойци, които ще се включат в MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 45, който ще се проведе на 02.07.2021г от 20.30ч, в к.к. Слънчев бряг.
Интригуващ сблъсък на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46 Изключително интригуващ сблъсък се очаква да се състои на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46.
МОНОХИДРАТ СРЕЩУ ЕТИЛ ЕСТЕР - СБЛЪСЪК НА ТИТАНИ Двете най-използвани форми на креатин една срещу друга.
МЕСЕЦ НА ММА В СИЛА БГ Грандиозни намаления от 25%!!!
Късното хранене По трудно ли е да изгорим мазнини, ако ядем вечер ?
Истината за константната и непрекъсната умора и връзката и с надбъбречните жлези
Можем ли да си възвърнем обонянието след Covid? Един от най-често срещаните симптоми на Covid-19, е загубата на обоняние. Учените едва сега започват да си задават въпроса защо
Пета обявена среща на MAX FIGHT 46 По-малко от две седмици остават до най-голямото бойно събитие на лятото: MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46 и състезателите са в трескава подготовка.
Павел Владев – Върколака срещу Никола Петров на „MAX FIGHT 48” Павел Владев – Върколака отново се качва на ринга на „MAX FIGHT“.
Четирима в К1 турнир на MAXFIGHT 48 Турнир по правилата на К1 на MAX FIGHT отново дава шанс на четирима състезатели да премерят сили и умения.
Закани и искри преди боксовия сблъсък в MAXFIGHT 48! Владимир Георгиев се изправя срещу Евгени Борисов-Роки.
MAX FIGHT СЪС ЗРЕЛИЩНО ЗАВРЪЩАНЕ! Град Сливен домакин на „MAX FIGHT 49” 1 април, спортна зала „Васил Левски“
Боксов сблъсък между Мартин Иванов и Петър Драганов на MAX FIGHT 49 MAX FIGHT 49 | 1.04.22 | СЛИВЕН | Спортна зала “Васил Левски”
Йосиф Панов – Пепелянката срещу сърбин на MAX FIGHT 49 MAX FIGHT 49 | 1.04.22 | СЛИВЕН | Спортна зала “Васил Левски”
Емоции, спортна злоба и танци на официалното теглене преди „MAXFIGHT 50” MAX FIGHT 50 | 20.05.2022 | Велико Търново | Арбанаси | Калоянова Крепост
Отиди на страница
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

" Екстремните спортове отдавна не са само спортно занимание, а начин на живот. Повече от половината младежи между 16 и 25 години симпатизират на модела наложен от професионалистите в този клас спортове и биха участвали пряко или косвено в това вече модно течение. Всяка година фестивала им дава тази възможност, като събира на едно място и сближава професионалисти, любители, фенове и производители на професионална екипировка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com