сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Тайната на здравия сън със силата на билковите съставки

Тайната на здравия сън със силата на билковите съставки

Сънят е от изключителна важност за Вашето здраве. Именно той Ви придава енергичен и добър външен вид. За повечето хора от 6 до 8 часа сън са абсолютно достатъчни, за да бъдат продуктивни през целия ден. За съжаление, не всеки може да се похвали със спокоен сън. Това е сериозен проблем, който има своето неблагоприятно влияние върху организма.

Системното недоспиване води до понижаване на имунитета, намаляване на концентрацията, чувство на отпадналост и спад в продуктивността. Всички тези фактори спомагат за натрупването на излишни килограми, които биха могли да донесат след себе си и по-сериозни състояния на стрес или депресия. От друга страна натрупването на токсини в организма, дава своето отражение върху организма, довеждащо до диабет и сърдечни заболявания. Не на последно място безсънието натрупва негативни емоции и предизвиква раздразнителност.Според статистиката човек прекарва средно 1/3 от живота си в сън. Международно проучване показва, че през последните 4 години броят на хората по целия свят на възраст от 20 до 44 години, приемащи сънотворни вещества, се е удвоил. Тези факти заслужават Вашето внимание и не трябва да бъдат подминавани. 

Съществуват разнообразие от билки и съставки, които са здравословен и ефективен метод за пълноценен сън. Маточината е билка, която отпуска организма и осигурява здрав и спокоен сън. Хмелът, известен още в пивоварната индустрия е съставка, която се използва и в медицината за спокоен сън. Междувременно екстрактът от валериан е познат със свойствата си да успокоява нервната система. Лавандулата и шипката, от друга страна, помагат за справяне с безсънието.

Всички изброени натурални съставки и билкови екстракти можете да откриете в напитката Relax Drink от GOOD NIGHT. Тя подобрява качеството на съня и помага при борбата със стреса и натрупаното напрежение, вследствие на натовареното ежедневие. Има приятен аромат на плодовете на кактус - т.нар. бодлива круша. Препоръчително е да приемате напитката 20-30 минyти пpeди cън, за да подейства.

Основни предимства на продукта:
 
  • Съдържа еcтecтвeни eкcтpaкти
  • Пoдoбpявa кaчecтвoтo нa cъня
  • Намалява стреса и чувството за тревожност
  • Насърчава релаксацията
  • Cтpaxoтeн вкyc
  • БEЗ oцвeтитeли, изкycтвeни пoдcлaдитeли и кoнcepвaнти
  • БEЗ зaxap

Бъдете спокойни през нощта и свежи през деня - само с Relax Drink от GOOD NIGHT!Relax Drink от GOOD NIGHT
може да намерите в продуктовия каталог на СИЛА БГ на най-добра цена!

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Много често хората правят прехода от отслабване към натрупване на обем по грешен начин."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com