сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Увеличете сексуалната си мощ!

Увеличете сексуалната си мощ!

Вероятно мнозина от вас са опитвали да подобрят резултатите си във фитнес залата или на спортния терен използвайки средства за стимулиране на тестостерона и потентността. Но обратната посока на въздействие също е възможна – благодарение на правилни тренировки, хранене и суплементи да подобрите значително половия си живот.
 
 „Как да увелича сексуалната си мощ с помощта на тренировките, няма ли те да ме изтощат допълнително?”
 
Не! Тренировките насочени към стимулиране на собственото производство на тестостерон са с ограничен брой повторения и по-дълги почивки. Не е нужно да променяте радикално тренировъчната си програма. Фокусирайте се върху изпълнението на 3-4 повторения с максималната възможна тежест, която обаче да ви позволи правилна техника. Концентричната фаза (преодоляването на тежестта) трябва да бъде по-бърза и експлозивна в сравнение с ексцентричната. Увеличете почивките между сериите на 4-5 минути, за да се постигне пълно енергийно възстановяване. Не прилагайте този метод за цялата си тренировка, а само за комплексните (многоставни) упражнения като клекове, мъртвя тяга, лег, полулег, гребане с щанга, гребане с Т-образна щанга, раменни преси и повдигане на щанга за трапец.
 


„Не трябва ли да се въздържаме от секс когато ни предстои състезание или важна тренировка?”
 
Този мит се базираше на твърдението, че при свършването, мъжът губи от тестостерона в организма си. Напротив, след края на сексуалния акт започват процеси за възобновяване на семенната течност и производството на милиони нови сперматозоиди, което засилва действието на тестисите и производството на тестостерон. Ако сексът преди състезание оказваше негативен ефект върху спортните постижения, щяха ли организаторите на Олимпиадата в Лондон 2012 да подарят на състезателите 150 000 презерватива. Та нали целта им е големия зрителски интерес, най-голямо влияние върху който има поставянето на нови рекорди.
 
Този въпрос засяга също така и жените, тъй като в крайна сметка това дали ефектът ще бъде положителен или отрицателен се корени в психологическото състояние. При наличието на напрежение и тревога, сексът предишната вечер може да се окаже единственото лекарство за предстартовата треска. Но ако сте уморени от пътуването или недостатъчно възстановени от последната тренировка, то тогава ви препоръчваме да наблегнете на здравия сън.
 


„Какви храни да консумираме и подходящи ли са те за хранителния ни режим?”
 
Основни вещества за производството на тестостерона са холестерола, витамин Е, цинка и магнезия. Храните, на които трябва да заложите са червените меса, рибата, гъбите, сусама, ориза, босилека, целината, копъра – т.е. храни, напълно подходящи за вашия хранителен режим, независимо дали е насочен за покачване на мускулната маса или за редукция на мазнините.
 
За жените най-подходящите за поддържане на добро полово здраве са ядките, царевицата, зехтина и натуралния шоколад.
 
„Какви суплементи да приемаме и безопасни ли са те?”
 
Първо ще посочим вредните, които не трябва да приемате, а именно стероидите. Дори и да успеете да възстановите функциите на тестисите и сперматогенезата след стероиден цикъл, то има две дълготрайни последствия, които трудно ще избегнете, независимо какви протектори приемате – увеличаване на сърцето и простата. Последното може да се окаже ключова причина за непълноценния ви сексуален живот в бъдеще.
 
За мъжете препоръчваме хранителни добавки със съдържание на трибулус, екдистерон, цинк и магнезий:
 
AMIX Tribu-ZMA
AMIX Ecdy-Sterones
 
Веществата с най-голям положителен ефект върху половото здраве на жената са йохимбина и жен шена:
 
HAYA LABS Yohimbine HCL
HAYA LABS Panax Ginseng
 
Общо взето за сексуалното желание важи същото като за храненето: апетита идва с яденето!

СИЛА БГ Тийм!
Добавки за вашия полов живот:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Ексфолиращите кремове прочистват мъртвата кожа и запушените пори по цялото ви лице и врата. През лятото, когато се потите обилно, това се превръща в осезаем проблем. Затова почиствайте кожата си с ексфолиант през ден и ще видите как тя ще се изпъне и ще стане неустоима!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com