сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Знаете ли за българския Tribulus Terrestris?

Знаете ли за българския Tribulus Terrestris?

Знаете ли как нашите прадеди са успявали да поддържат своето либидо дори в най-трудни времена, допринасяйки за появата на световноизвестните легенди за потентността на българския мъж? Българската билка Tribulus Terrestris, известна още с народните названия Бабини зъби, Кочи глави, Трабузан и др., е много добре позната в традиционната медицина и от векове се използва в българската култура като билка за жизненост, енергия и повишаване на либидото. Древните гърци също са се възползвали от нея като средство за повишаване на мускулна маса и стимулиране на сексуалността. 
 
Българският Трибулус Терестрис е уникален по рода си
Бабини зъби е диворастяща билка и не подлежи на култивирано отглеждане. Фитохимията на българския Tribulus Terrestris е уникална заради специфичното географско разположение, подходящият климат и релеф на България, както и точното време в годината и специалният метод за събиране на материала с чисто, органично качество.
 
Доказано е, че широкият спектър и високото съдържание на активни вещества в българския Tribulus Terrestris не се срещат в нито едно растение Tribulus, растящо другаде по света. Почти всички изследвания, които потвърждават ефекта и ползите на Tribulus, са правени върху натурален цвят, пораснал на българска почва. Поради тази причина, когато търсите суплемент с Tribulus Terrestris е много важно да се уверите, че това наистина е екстракт с оригинален български произход! Качества:

- Напълно безвреден и абсолютно натурален био-продукт
- Приемът на по-голяма доза рязко увеличава сексуалното желание и либидо
- Подобрява силата, мускулния растеж и издръжливостта
- Възстановява естествения хормонален баланс на организма
- Подобрява способността на тялото да усвоява протеина и спомага поддържането на нормалния азотен баланс

 
Суплементиране
Когато търсите суплемент с Tribulus Terrestris е много важно да се уверите, че той съдържа екстракт от оригинален български Tribulus Terrestris. Сила БГ ви препоръчва хранителната добавка ВемоХерб® Tribulus.

ВемоХерб® Tribulus

- Съдържа екстракт от български Tribulus Terrestris
- Стимулира естественото производство на тестостерон
- Запазва оптимални нивата на кортизол и естрадиол
- Повишава мускулния капацитет и сексуалния нагон
- Повишава сексуалната потентност
 
Tribulus и продуктите на ВемоХерб® ООД можете да намерите в магазините на Сила БГ на гарантирано най-добри цени!
 
Сила БГ Тийм
 
Топ продукти на ВемоХерб®
51
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-05-17 | 10:04:28
Любо Даков
Ползвам продукта от самото му начало, качеството и до днес не е променено - уникален продукт - радвам се че напоследък има значителен интерес към този продукт, но наистина много е важно да се ползва български Трибулус - качествата му са "с пъти" по добри от всички останали...
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Анаболният растеж е свързан с термина анаболизъм. Анаболизма се отнася до прости вещества и субстанции, синтезrрани в комплексни такива, съставящи жива тъкан. Той се фокусира главно над растежа и хипертрофията в човешкото тяло. Това състояние е така желано от повечето фитнес ентусиасти, тъй като им помага да постигнат техните цели свързани с покачването на мускулна маса. Без анаболизъм няма реален растеж и крайният резултат е катаболно състояние."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com