сила бг магазин
сила бг медия
»
»
10 идеи за Коледен подарък!

10 идеи за Коледен подарък!

Какъв подарък да избера за Коледа? Най-често срещания въпрос през месец декември.

Ако субектът, на който трябва да закупите подарък е запален по фитнеса, то сте попаднали на правилното място, от което може да черпите идеи.

Предоставяме Ви 10 идеи, с които да зарадвате човек, за който фитнеса е повече от „просто да се раздвижа” :Пудовка

Компактна е, може да се побере навсякъде, изключително удобна за тренировка. Перфектният подарък за всяка фитнес персона, която в деня отреден за почивка реши да „почива” активно. Вземете 2 различни тежести, ще зарадвате човека много. Със сигурност ще влезе в употреба, а и ще издържи доста време.
Цялостен Масаж

Ако се чудите какво да подарите, а човекът Ви е споделил, че изпитва някаква болка или дискомфорт в мускулите, ставите или сухожилията, то цялостния масаж е повече от перфектен подарък. Със сигурност си струва цената!
ДВД на спортна тематика

Оригинален, практичен и ценен подарък. Ако сте сигурни, че човека е влюбен в спорта, то ще оцени високо жеста и подаръка. Също така може да подарите и ДВД с тренировки, тъй като доста хора предпочитат да тренират вкъщи. Изборът е огромен : интензивни занимания, бойни изкуства и много много други.
ЗАКУПИ ОТ СИЛА БГ

Протеинови барове

На пръв поглед може да изглежда неуместно, но човек, който държи на здравословното хранене и предпочита да носи храна със себе си, отколкото да разчита на храната, която се предлага навън би се зарадвал на подобен подарък. Ориентирайте се към продукти с по-малко захар.
ЗАКУПИ ОТ СИЛА БГ

TRX Комплект (уред за трениране със собствена тежест)

Подобни тренировъчни комплекти могат да са универсален помощник на трениращия. Могат да се използват както в залата, така и вкъщи. Подобен подарък няма еквивалент, радостта е гарантирана!
ЗАКУПИ ОТ СИЛА БГ

Тренировъчно облекло и аксесоари

На един трениращ никога не му достигат тренировъчни дрехи и аксесоари. Независимо дали има пълен гардероб с тениски, още една винаги ще се приеме с такава радост, все едно е единствена. Всякакъв тип облекло и аксесоар е добре дошъл!
В категория фитнес аксесоари влизат шейкъри, ръкавици, тренировъчни колани, фитили, накитници, наколенници и другиРазгледайте "Облекло и фитнес аксесоари"

Блендер

За всеки фитнес ентусиаст е от изключителна важност да има качествен блендер под ръка, независмо дали ще разбърква протеинов шейк, здравословно смути или просто ще смесва няколко продукта до хомогенна смес. Подобен тип електроуред е просто задължителен.  

Смарт устройство, проследяващо активността

Една такава джаджа, синхронизирана със смартфон подпомага изпълняването на фитнес целите. Подобно устройство напомня за хранене, проследява съня, проследява тренировъчния прогрес, отброява крачките, дори има възможност да разберете колко точно калории приемате и изразходвате дневно. Цената е малко по-висока, но щастието е в кърпа вързано!Тренировъчен таймер

Доста от трениращите разчитат на часовниците си, за да следят колко време почиват, но какво по-добро от това да имаш устройство, което да ти сигнализира посредством звук или вибрация, че серията ти наближава. Подобен таймер би бил от полза на феновете на интервални тренировки, или на тези, които не обичат да си губят времето във фитнеса.

Фитнес книга

Всеки от нас познава човек, който приема фитнеса за нещо много повече от „просто тренировка”. Подобен подарък би го трогнал и акциите Ви ще се качат главоломно.ЗАКУПИ ОТ СИЛА БГ

Ако не Ви е допаднало нито едно от нашите предложения, то подарете хранителна добавка. Само СИЛА БГ Ви предоставя огромен избор от продукти и хранителни добавки - над 12.999 артикула, чакащи Вашият избор!

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-12-22 | 16:37:15
krasi
Лично аз бих се зарадвал много на suspension training.Един приятел го има и е много яки практичен уред. :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Scitec организираха конкурс за телесна трансформация. Резултатите, постигнати от участниците, изглеждат напълно реалистични и не са плод на игра с Photoshop. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com