сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ахмад Ашканани е специален гост на Balkan Grand Prix

Ахмад Ашканани е специален гост на Balkan Grand Prix

На 28 април 2024 г. в град София, в Sofia Grand Hall на хотел Маринела, ще се проведе Balkan Grand Prix – един от най-колоритните турнири по бодибилдинг от IFBB Pro Leagueв календара на NPC Worldwide. IFBB Pro League е водеща бодибилдинг и фитнес организациядаваща възможност за професионална кариера, а NPC Worldwide служи като първа стъпка за аматьорските състезатели, призната от IFBB Pro League.
От 1982 г. насам, най-добрите атлети в областта на бодибилдинга, фитнеса и физиката започват кариерата си в NPC. Много от тези атлети завършват успешна кариера в професионалната лига на IFBB – списък, който включва 25 носители на титлата "Олимпия" и 40 победители на "Арнолд Класик".


Победителите на Balkan Grand Prix придобиват правото да участват на професионални квалификации за най-големите международни турнири. Balkan Grand Prix е едно от най-мащабните бодибилдинг и фитнес събития не само в България, но и на Балканския полуостров и Източна Европа.

Сила БГ, най-големият магазин за хранителни добавки на Балканите, подкрепя всички събития и инициативи, свързани с фитнеса и бодибилдинга и тази година заявява своето присъствие на Balkan Grand Prix!
Продължете да четете, за да разберете какво да очаквате от нас на това невероятно събитие!

Среща и запознанство с Ахмад Ашканани.Ахмад Ашканани е професионален бодибилдър и състезател от отбора на Scitec Nutrition. На Balkan Grand Prix, Ашканани ще бъде специален гост. Благодарение на дългогодишното партньорство между Scitec Nutrition и Сила БГ, всички негови и наши фенове ще могат да се срещнат с него, да му зададат въпроси и да получат автограф, и разбира се, да си направят снимка, за да запазят спомена. Ахмад Ашканани е не само една от най-известните фигури в света на културизма, но и световен шампион в категорията Arnold Classic . Неговата атлетична визия и неоспорим талант го правят постоянен символ в бодибилдинга. Той не само впечатлява с физиката си, но и вдъхновява милиони хора по целия свят да постигнат своите фитнес цели.

В допълнение към своята собствена атлетична кариера, Ахмад Ашканани се свързва със света на хранителните добавки като представител на марката Scitec Nutrition. Той не само използва продуктите на марката в своя тренировъчен режим, но и активно подкрепя тяхната мисия за предоставяне на качествени хранителни добавки на спортистите и фитнес ентусиасти по света.

Това води до естествения въпрос:
Защо точно Ахмад Ашканани е поканен да присъства на Balkan Grand Prix като представител на марката Scitec Nutrition ?

Отговорът е ясен:
Той е не само символ на отличие в спорта, но и пример за използването на качествени продукти в своя тренировъчен режим. Присъствието му на състезанието ще бъде възможност за спортната общност да се вдъхнови.Събития като Balkan Grand Prix, едно от най-престижните състезания в региона, ни дават възможност да обединим сили и да създадем вдъхновяваща общност, посветена на здравословния начин на живот и постигането на върхови спортни постижения. Поканата към Ахмад Ашканани да присъства на това събитие е само един от начините да се постигне тази цел и да се подчертае важността на качествените хранителни добавки в спортната индустрия.

Заповядайте на щанда на Сила БГ, където заедно с Ашканани ще ви очакваме!

Сила БГ Тийм!
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
110
.
00
лв.
58
.
00
лв.
52
.
50
лв.
88
.
80
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"креатинът е Кралят на мускулно изграждащите добавки. Приет отвън той се разгражда в тялото до АТФ-аденозин трифосфат. При анаеробни натоварвания (каквито са фитнес тренировките) това е първото място откъдето тялото черпи енергия - това е „горивото” за мускулна работа. Креатинът ви позволява да тренирате по-здраво, по-продължително и с повече сила и енергия."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com