сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 53: Иван Ангелов – Професора с ударно завръщане на ринга!

MAX FIGHT 53: Иван Ангелов – Професора с ударно завръщане на ринга!

В поредното си участие на сцената на MAX FIGHT, Иван Ангелов, от китно Велико Търново се изправя срещу младия и зелен столичанин – Иван Енчев. Двубоят ще бъде ръководен по правилника К1, в категория до 70 кг.

Ангелов, познат по-добре като Професора, носи своя прякор, заради неговото основно занимание – преподавател по Международни икономически отношения в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“, град Свищов. Времето извън лекционната зала той прекарва на ринга – както като боец, така и като треньор.

В професионалната си визитка, Професора има 1 победа, 2 загуби и редица участия в турнири, организирани от най-престижните бойни организации. Носител е на няколко награди от републикански и международни състезания за аматьори.

Опонентът му, Иван Енчев, е едва на 25 г. и неговото участие на 53-тото издание на MAX FIGHT ще бъде неговият професионален дебют. Енчев също е носител на множество титли от държавни и международни първенства за аматьори.

Въпреки че в навечерието на 6-и април той ще бъде дебютант, неговият опит не е за подценяване. Преди години той води дълги и интензивни тренировки в Швейцария, където успява и да участва в няколко двубоя, проведени според правилника К1.

Билети за 53-тото издание на MAX FIGHT можете да закупите в мрежата на IPASS, на касата на Арена Армеец, или на всички каси на EasyPay в страната.


Сила БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Какво трябва да гледаме, когато си избираме протеинови барове? Съдържанието на белтъчини в една вафла да е около 30 грама (съвсем скоро на пазара ще има и барове с цели 50 грама протеин). Захарите да не са повече от 10-12 грама. В източниците на протеин на етикета Суроватъчният протеин (Whey Protein) да бъде изписан на първо място. По възможност да има добавени омега мастни киселини (omega-3, omega 3-6-9). Да има също така поне 4-5 грама фибри."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com