сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 54: Младокът Христомир Каросеров излиза на ринга!

MAX FIGHT 54: Младокът Христомир Каросеров излиза на ринга!

Христомир Каросеров, по прякор Ogre, е едва 20-годишен, но талантът, силата и ловкостта му бързо го поставят под прожектора. ММА боецът предстои да запише своят втори мач на професионалния ММА ринг, именно на 54-тото издание на шампионата MAX FIGHT.

Преди година, Каросеров имаше своя звезден дебют, когато пред любимата му родна публика, той надви своя опонент от Молдова, в категория до 77 кг.

Христомир Каросеров е възпитаник на клуб „Анаконда“, гр. Сливен. Клубът е жива легенда в страниците на ММА историята, тъй като е един от най-старите и най-силно доказалите се ММА клубове в страната.

Този път, Христомир Каросеров излиза на ринга срещу представител на Румъния, който има зад себе си богат опит в аматьорските смесени бойни изкуства. На професионалния ринг, обаче, Габриел Гарнея ще запише своя дебют.

Макар и корав и нахъсан, Габриел Гарнея излиза на професионалния ринг за първи път, и то пред чужда публика! Интересно ще е да видим как това ще повлияе на бойния му дух и дали ще успее да пречупи българската надежда!

Мачът между Каросеров и Гарнея ще се проведе в стил ММА, като мачът ще бъде трирундов, а всеки рунд ще бъде дълъг пет минути.

Запазете своите билети още сега, от мрежата на Евентим.

MAX FIGHT 54 се излъчва с медийното съдействие на Сила БГ!


Сила БГ Тийм!
Препоръчваме ви следните продукти:
97
.
00
лв.
59
.
88
лв.
12
.
50
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Когато има наличие на въглехидрати в тялото ни, те се разпадат на глюкоза, която пък се превръща в енергия и се транспортира до клетките в тялото ни. Ако глюкозата обаче не може да се разпадне, което би било налице, ако инсулинувите нива са твърде ниски или пък няма наличие на глюкоза, тялото започва да метаболизира мазнините за енергия. Разпада на мазнините повишава кетонните нива в кръвта водейки до кетоза. Кетозата може да възникне при болни от диабет Тип 1 (недостатъчно инсулин) , алкохолизъм, гладуващи и тези от нас на ниско-въглехидратна или висока на мазнини/протеини диета."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com