сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 54: Младокът Христомир Каросеров излиза на ринга!

MAX FIGHT 54: Младокът Христомир Каросеров излиза на ринга!

Христомир Каросеров, по прякор Ogre, е едва 20-годишен, но талантът, силата и ловкостта му бързо го поставят под прожектора. ММА боецът предстои да запише своят втори мач на професионалния ММА ринг, именно на 54-тото издание на шампионата MAX FIGHT.

Преди година, Каросеров имаше своя звезден дебют, когато пред любимата му родна публика, той надви своя опонент от Молдова, в категория до 77 кг.

Христомир Каросеров е възпитаник на клуб „Анаконда“, гр. Сливен. Клубът е жива легенда в страниците на ММА историята, тъй като е един от най-старите и най-силно доказалите се ММА клубове в страната.

Този път, Христомир Каросеров излиза на ринга срещу представител на Румъния, който има зад себе си богат опит в аматьорските смесени бойни изкуства. На професионалния ринг, обаче, Габриел Гарнея ще запише своя дебют.

Макар и корав и нахъсан, Габриел Гарнея излиза на професионалния ринг за първи път, и то пред чужда публика! Интересно ще е да видим как това ще повлияе на бойния му дух и дали ще успее да пречупи българската надежда!

Мачът между Каросеров и Гарнея ще се проведе в стил ММА, като мачът ще бъде трирундов, а всеки рунд ще бъде дълъг пет минути.

Запазете своите билети още сега, от мрежата на Евентим.

MAX FIGHT 54 се излъчва с медийното съдействие на Сила БГ!


Сила БГ Тийм!
Препоръчваме ви следните продукти:
97
.
00
лв.
59
.
88
лв.
91
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Употребата на такива хардкор продукти винаги трябва да бъде съпроводена и с приемането на традиционните добавки – протеин, креатин, глутамин, аминокиселини. Те осигуряват материала за растеж на организма, а хормоналните продукти вече се грижат за максималната чувствително на рецепторите и правилното навлизане на хранителните вещества в мускулните клетки за максимален растеж."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com