сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Най-доброто за вашите стави!

Най-доброто за вашите стави!

Ставите свързват костите, така че те да могат да се движат, сгъват и извиват. В тялото на зрял човек има средно 206 кости и почти всички са свързани, благодарение на ставите. Подвижните стави, като например коленете, глезените и лактите са съставени от кост, свързочни тъкани (хрущял, тендони и сухожилия), мускули и синовиална тъкан. Хрущялът е ключов за правилната работа на ставите, защото функцията му е да абсорбира шока и да не позволява на костите да се търкат една в друга.
 
С напредване на възрастта, както и при интензивни физически занимания хрущялът се износва, а това води до нарушения в структурата и функциите на ставите, съпътствани от възпаление и хронични болки в тях. В настоящия материал ви предлагаме най-добрите ставновъзстановителни суплементи, които можете да намерите на пазара за хранителни добавки.
 
 
 
 
 
Първият продукт, който ще ви предложим е Osteo Move Joint Care на една от най-утвърдените компании в света, а именно канадската NATURAL FACTORS. Разбира се, в един такъв суплемент няма как да не намерим глюкозамин и хондроитин. Те участват в състава на съединителната тъкан, каквито са ставните капсули и хрущяли. Формулата му е допълнена с MSM. Това е органично сярно съединение, а сярата е един от основните елементи на колагена и кератина. Уникалното при този продукт е наличието на частично хидролизирания колаген тип II, който изгражда хрущялната тъкан и се усвоява лесно от организма.
 
 
 
Допълненията във формулата са хиалуроновата киселина, която действа като смазка в ставите и екстрактите от Босвелия и Куркума, които имат силно противовъзпалително действие. При възпалителния процес се образуват свободни радикали, затова във формулата намира място и антиоксидантен комплекс от полифеноли, които в този случай са извлечени от плодовете малина, боровинка, ягода, нар, червена боровинка и гроздово семе.
 
Дневна доза:2 таблетки
Една опаковка е достатъчна за:60 дни
 
 
 
Osteo DW на AMIX е друг ставно възстановителен продукт, който оказва комплексно действие. Tрябва да споменем, че според новите изследвания, глюкозаминът има по-скоро превантивен и болкоуспокояващ ефект. Затова Osteo DWсъщо съдържа хондроитин, MSM и противовъзпалителните екстракти от Босвелия и Бяла върба.
 
Дневна доза:2 таблетки
Една опаковка е достатъчна за:45 дни
 
 
 
В един такъв материал няма как да минем без добре известния Animal Flex на UNIVERSAL, който е заслужил не една награда за най-добър ставновъзстановителен продукт през годините.Освен задължителните глюкозамин, хондроитин и MSM, в него ще намерите хиалуронова киселина, ленено масло, билки, витамини и минерали, които допълнително подхранват ставите.
 
Дневна доза:1 пакетче
Една опаковка е достатъчна за:44 дни
 
 
 
В заключение ще обобщим, че по нашия критерий за комплексно действие Osteo Move Joint Care оказва малко по-голяма подкрепа за ставите в сравнение с другите два продукта. Това се дължи главно на по-разнообразните съставки,  особено колагена, както и на по-продължителния прием на суплемента.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-02-12 | 09:29:39
Ivanina Angelova
Понеже тези продукти са много силни, имат ли странични ефекти ?
2015-02-12 | 09:28:38
Damqn Trenchev
Според Вас кой е най-добрият продукт при проблеми в коляното ?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Новият следтренировъчен амино продукт на Gaspari се очаква на пазара през идната седмица. Съставките от етикета му се появиха в интернет. Формулата включва леуцинов пептиден комплекс Pepform. Сървингът е 14 грама."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com