сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Отново е време да засилиш имунната си система

Отново е време да засилиш имунната си система

С увеличението и разпространението на Covid-19 е все по-важно да се грижим за нашето здраве.


В разгара на летните вируси, подсилването на имунната система е от особено значение, за да предпазим себе си и нашите близки. За да стимулираме имунитета си обаче, не е достатъчно да приемаме повече плодове и зеленчуци.


Витамините и минералите, които са в храните не ни набавят необходимите за организма съставки, за да бъдем здрави. Затова на помощ идват витамините и минералите.
Един от най-популярните витамини, който активно се съдържа в цитрусите, е витамин C. Той подсилва организма, като влияе благотворно на белите дробове и заболяванията свързани с тях.


Предвид настоящата обстановка най-добро действие има витамин D, който освен на костите, оказва добро влияние и на имунната система, като я подсилва и предпазва от вируси.


Цинкът е един от най-мощните минерали, който се съдържа в организма. Той играе много важна роля при борбата с инфекциозните заболявания, каквото е новият коронавирус.


Ние от Сила.Бг ти предлагаме богата гама от витамини и минерали, с които лесно и безопасно да си набавиш необходимите за организма съставки и да останеш здрав през цялата година.


 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Мускулът е най красив, не когато е просто голям и силен, а когато има изчистен лишен от мазнини вид. Всичко зависи от начина ви на хранене, метаболизма и интензивността на тренировките. Продуктовата гама на MDY предлага фат бърнъри, гуарана и азотни бустери, които могат значително да оптимизират тези процеси."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com