сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Равносметка след празниците

Равносметка след празниците

С отминаването на празниците идва и моментът, в който иде ред да свалим дрехите и да погледнем огледалото. „Щетите” от коледното преяждане често са сходни – тяло достойно да заеме мястото на модел „Преди” в онези банални реклами на продукти, които изгарят мазнините. Знаете ги, нали? Дебели, неприятни на вид и с поглед, излъчващ нежелание за живот.

Новогодишните късмети освен всички клиширани добрини често носят със себе си диария, повишеното кръвно, забързан пулс, нисък имунитет, неспособност на черния дроб да се справи с цялото количество алкохол, което сте погълнали, защото видиш ли, „празници са” и можем да изпием всичко. Със сигурност сте изтеглили и късметче, което Ви отрежда няколко килограма, които да покрият божествената Ви физика. След целия този парад на чревоугодничеството идва момента, в който дънките вече не пасват така перфектно, затрудняват дишането и карат паласките да се чувстват некомфортно, изскачайки над колана. Празниците са страхотен повод за сбирка с роднините си. Може би носталгията по онова време, в което бабите караха децата да ядат до припадък, изиграва своята роля и се случват онези „тежки софри”, с които всички се гордеят, а не трябва. Празничните и почивните дни по никакъв начин не оправдават вътрешното желание да се изяде всичко. Със сядането на масата повечето от Вас убиват ритуално гузната си съвест. А щом нея я няма, всичко, което е на масата може да се погълне, без да ни е срам от самите себе си. Бъдете дебели,няма сила на света, която може да Ви спре!

След целия този парад за устата, пиршество за вкуса и обонянието, тялото ни вдига белия флаг, тъй като цялото прието количество храна и алкохол са стрес за него. Представете си всички роднини, които не може да понасяте да се натресат неканени в жилището Ви, без покана. Неприятно, нали? Точно по този начин действат и празниците за организма ни.

Ние от СИЛА БГ Ви предлагаме съвети, които ще помогнат на изстрадалия Ви организъм, за да го върнат обратно към нормален ритъм на живот

  • Подновете режима си от 4-5 хранения дневно.

Без съмнение по празниците сте пирували и за някое гладуващо семейство в Сомалия. Предполагаме, че не сте разделяли и обяда от вечерята. Съветваме Ви да се завърнете към 4-5 хранения дневно, за да ускорите метаболизма си. Храните, които препоръчваме са тези, които се усвояват по-бавно и оставят усещане за ситост, защото именно те се храносмилат и усвояват по-лесно. Може да заместите някоя хранене с протеинов бар или шейк.

  • Раздвижете се.

С прискърбие трябва да Ви съобщим, че трябва да размърдате този изящен глутеус и да го отлепите от дивана. Върнете ентусиазма си (който е отишъл на погребението на гузната съвест) и се престрашете да прекрачите прага на залата.Именно там може да се потрудите да изградите тяло, което ще буди завист. Именно там може да се запознаете с нови хора, които да бъдат мотив да продължите напред. За новата година Ви предлагаме неприлично гореща оферта от типа 1+1+1 – ЗДРАВЕ + ТОНУС + САМОЧУВСТВИЕ. Вземете я само сега! В най-близката зала. Но преди това ще трябва да се потрудите здраво, защото наготово нещата НЯМА как да се случат. Но тук имаме любима фраза : Отслабва се доста по-лесно, отколкото се дебелее. Изборът е изцяло Ваш!

  • Кофеин


Използвайте помощта на кофеина. Тази магическа съставка е източник на енергия и допринася за фокуса, който е важен след празниците, тъй като сме излезли от ритъм, а фокуса и концентрацията ще ни помогнат да се върнем обратно в релси. Същото важи и за следните съставки: зелен чай, зелено кафе, гуарана, какао. Те са алтернатива на кофеина.


  • Заложете на фибрите


В празничната баница няма фибри. В тиквеника също няма фибри. Във всички онези сладки неща, които погълнахте през последните 2 седмици НЯМА фибри. Фибрите  регулират кръвната захар и контролират чувството за ситост. Те насърчават храносмилането и се усвояват лесно от организма (за разлика от всички онези тестени изделия, с които се „наградихте”). Естествени източници на фибри са: зеленчуци, плодове (включително горски), бобови и зърнени култури. Може да си набавите фибри и от избрани хранителни добавки.


  • Допълнете режима си с хранителни добавки


Не е нужно да продавате душата си на дявола, за да се върнете във форма. Може да се възползвате от хранителните добавки, за да:

Подсилите метаболизма си;
Усещате ситост;
Регулирате нивата на холестерол;
Насърчите топенето на мазнини.

С помощта на хранителните добавки може да подпомогнете работата на сърцето си и да понижите артериалното налягане.
Не се предавайте, а се подгответе за нови 365 невероятни момента. Изживейте ги в добро здраве и настроение!


СИЛА БГ Тийм!
Какво да приемаме след празниците?
188
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
59
.
00
лв.
45
.
00
лв.
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Кай Грийн бе безспорен любимец на феновете на тазгодишната Олимпия. Много бяха на мнение, че той заслужаваше победата повече от Фил Хийт, но шампионът показа превъзходна форма и битката беше повече от равностойна. За феновете остава обещанието, че Хищникът няма да се даде лесно и догодина ще даде още 200% от себе си, за да се окичи с най-престижната титла в бодибилдинга."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com