сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Равносметка след празниците

Равносметка след празниците

С отминаването на празниците идва и моментът, в който иде ред да свалим дрехите и да погледнем огледалото. „Щетите” от коледното преяждане често са сходни – тяло достойно да заеме мястото на модел „Преди” в онези банални реклами на продукти, които изгарят мазнините. Знаете ги, нали? Дебели, неприятни на вид и с поглед, излъчващ нежелание за живот.

Новогодишните късмети освен всички клиширани добрини често носят със себе си диария, повишеното кръвно, забързан пулс, нисък имунитет, неспособност на черния дроб да се справи с цялото количество алкохол, което сте погълнали, защото видиш ли, „празници са” и можем да изпием всичко. Със сигурност сте изтеглили и късметче, което Ви отрежда няколко килограма, които да покрият божествената Ви физика. След целия този парад на чревоугодничеството идва момента, в който дънките вече не пасват така перфектно, затрудняват дишането и карат паласките да се чувстват некомфортно, изскачайки над колана. Празниците са страхотен повод за сбирка с роднините си. Може би носталгията по онова време, в което бабите караха децата да ядат до припадък, изиграва своята роля и се случват онези „тежки софри”, с които всички се гордеят, а не трябва. Празничните и почивните дни по никакъв начин не оправдават вътрешното желание да се изяде всичко. Със сядането на масата повечето от Вас убиват ритуално гузната си съвест. А щом нея я няма, всичко, което е на масата може да се погълне, без да ни е срам от самите себе си. Бъдете дебели,няма сила на света, която може да Ви спре!

След целия този парад за устата, пиршество за вкуса и обонянието, тялото ни вдига белия флаг, тъй като цялото прието количество храна и алкохол са стрес за него. Представете си всички роднини, които не може да понасяте да се натресат неканени в жилището Ви, без покана. Неприятно, нали? Точно по този начин действат и празниците за организма ни.

Ние от СИЛА БГ Ви предлагаме съвети, които ще помогнат на изстрадалия Ви организъм, за да го върнат обратно към нормален ритъм на живот

  • Подновете режима си от 4-5 хранения дневно.

Без съмнение по празниците сте пирували и за някое гладуващо семейство в Сомалия. Предполагаме, че не сте разделяли и обяда от вечерята. Съветваме Ви да се завърнете към 4-5 хранения дневно, за да ускорите метаболизма си. Храните, които препоръчваме са тези, които се усвояват по-бавно и оставят усещане за ситост, защото именно те се храносмилат и усвояват по-лесно. Може да заместите някоя хранене с протеинов бар или шейк.

  • Раздвижете се.

С прискърбие трябва да Ви съобщим, че трябва да размърдате този изящен глутеус и да го отлепите от дивана. Върнете ентусиазма си (който е отишъл на погребението на гузната съвест) и се престрашете да прекрачите прага на залата.Именно там може да се потрудите да изградите тяло, което ще буди завист. Именно там може да се запознаете с нови хора, които да бъдат мотив да продължите напред. За новата година Ви предлагаме неприлично гореща оферта от типа 1+1+1 – ЗДРАВЕ + ТОНУС + САМОЧУВСТВИЕ. Вземете я само сега! В най-близката зала. Но преди това ще трябва да се потрудите здраво, защото наготово нещата НЯМА как да се случат. Но тук имаме любима фраза : Отслабва се доста по-лесно, отколкото се дебелее. Изборът е изцяло Ваш!

  • Кофеин


Използвайте помощта на кофеина. Тази магическа съставка е източник на енергия и допринася за фокуса, който е важен след празниците, тъй като сме излезли от ритъм, а фокуса и концентрацията ще ни помогнат да се върнем обратно в релси. Същото важи и за следните съставки: зелен чай, зелено кафе, гуарана, какао. Те са алтернатива на кофеина.


  • Заложете на фибрите


В празничната баница няма фибри. В тиквеника също няма фибри. Във всички онези сладки неща, които погълнахте през последните 2 седмици НЯМА фибри. Фибрите  регулират кръвната захар и контролират чувството за ситост. Те насърчават храносмилането и се усвояват лесно от организма (за разлика от всички онези тестени изделия, с които се „наградихте”). Естествени източници на фибри са: зеленчуци, плодове (включително горски), бобови и зърнени култури. Може да си набавите фибри и от избрани хранителни добавки.


  • Допълнете режима си с хранителни добавки


Не е нужно да продавате душата си на дявола, за да се върнете във форма. Може да се възползвате от хранителните добавки, за да:

Подсилите метаболизма си;
Усещате ситост;
Регулирате нивата на холестерол;
Насърчите топенето на мазнини.

С помощта на хранителните добавки може да подпомогнете работата на сърцето си и да понижите артериалното налягане.
Не се предавайте, а се подгответе за нови 365 невероятни момента. Изживейте ги в добро здраве и настроение!


СИЛА БГ Тийм!
Какво да приемаме след празниците?
182
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"CellMass™ печели наградата за Креатинов Продукт на Годината за 2005-2009! "

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com