сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Разкрий плочките на корема

Разкрий плочките на корема


 
Днес ти предлагаме да опиташ един бърз цикъл от движения в края на всяка тренировка, за да изваеш коремните мускули.
 
През студените дни е много по-лесно да се отпуснеш, да изгубиш мотивация и да пренебрегнеш фитнес залата. Резултатът е не толкова впечатляващ, а още с първите слънчеви лъчи, започваме да съжаляваме за пропуснатите тренировки и изгубеното време пред телевизора.
 

Е, време е да излезеш от тази летаргия. Пролетта е в разгара си, а лятото е само на месец разстояние от нас. Ако искаш да намалиш мазнините в коремната област и да си върнеш обратно формата, за да си готов за плажа, опитай този разбиващ цикъл от движения на Анди Шпеер, създател на Iron Body Workout (Тренировката на железния човек). Все пак, това е човек, който е оформил не 6, а цели 8 плочки на корема. 
 
Ето как работи: Изпълнявай посочените по-долу упражнения след редовна тренировка в точната последователност, без да почиваш между отделните движения. Всяко упражнение продължава 30 секунди. Веднъж, след като изпълниш и трите, направи пауза от 30 секунди. Това представлява една сесия. Повтори цикъла още два пъти. „Тези стабилизиращи упражнения тренират горните, долните и косите коремни мускули, засилвайки и оформяйки средната част на тялото,” споделя Шпеер.
 

1. Plank Walkup  - Изправяне от дъска до положение за лицева опора
 
Застани в позиция дъска, със свити лакти, а предната част на ръцете постави на пода. Сложи лявата длан на пода, след това дясната и изпъни ръцете, докато не застанеш в позиция за лицева опора. Направи пауза, след което се върни обратно на изходна позиция. Повтори упражнението, започвайки с дясната ръка за около 30 секунди.

             
 


2. Side Plank With Rotation - Странична дъска със завъртане
 
Легни на лявата страна с изпънати крака и подпри горната част на тялото с долната част на лявата ръка. Повдигни бедрата, така че тялото да оформи права линия от глезените до раменете. Повдигни дясната ръка, така че да застане перпендикулярно на пода. Пъхни ръката под и зад тялото, след което отново я повдигни обратно към изходна позиция. Увери се, че въртящото движение се извършва от горната част на гърба, а не от долната. Повтори за 30 секунди, преди да смениш страните.               
 

3. Plank With Leg Lift  - Дъска с повдигане на крака
 
Застани в позиция "дъска". Тялото трябва да оформи права линия от главата до глезените. Придържайки торса стегнат, а гърба изправен, свий седалищните мускули и повдигни левия крак няколко сантиметра над пода. Направи пауза, след което го върни обратно надолу. Изпълни същото движение с десния крак. Повтори за 30 секунди.

               
 
Тествай физиката си с тройната "планк" тренировка на Шпеер, за да оформиш 6 броя коремни плочки. Не забравяй, че здравословният хранителен режим е важна част от програмата за постигане на добри резултати. Част от хранителните вещества, необходими на тялото, за да изгори излишните мазнини, можеш да набавиш чрез хранителни добавки. Ето и най-разпространените видове продукти за намаляване на телесно тегло и изгаряне на мазнините:

1. Фет бърнър (Изгаряне на мазнини) - AMIX Detonatrol 
2. Протеин (Заместител на хранене) - EVERBUILD Whey Build
3. Контрол на апетита (Диетични фибри) - HAYA LABS Psyllium Husks
4. Карбблокер (Спира усвояването на въглехидрати) - AMIX Carb Blocker with Starchlite® 
5. Фетблокер (Спира усвояването на мазнини) - OPTIMUM NUTRITION Chitosan Diet Formula
6. L-карнитин (Енергия и изгаряне на мазнини) - BULK POWDERS Acetyl-L-Carnitine


 
 
Топ продукти за изгаряне на мазнини в областта на корема
39
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
71
.
00
лв.
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Друго хубаво упражнение за трицепси, което се възползва и от тежестта на тялото, са лицевите опори с тесен хват. Изпълнявате ги като се подпирате се на повърхността така, че показалецът и палецът на двете ви ръце да наподобят формата на диамант. За повече натоварване можете да ги съчетаете с пляскане в края на повторението, но доста ще трябва да го отработите."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com