сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Сила БГ - част от U.S. Embassy Independence Day Celebration 2024

Сила БГ - част от U.S. Embassy Independence Day Celebration 2024

На 2 юли 2024 година, ние от Сила БГ блеснахме като официален и единствен представител на хранителни добавки на престижното събитие U.S. Embassy Independence Day Celebration 2024, което се проведе в Американското Посолство гр. София.

Това значимо събитие, организирано от Американското посолство в чест на Декларацията за независимост на Съединените американски щати, събра български и американски личности и партньори от дипломатическата общност.На престижното тържество присъстваха значими личности от политическия и бизнес елит, включително Негово Превъзходителство Кенет Мертен, посланик на САЩ, и неговата съпруга г-жа Сюзън Мертен. Те отправиха специална покана към всички гости да се насладят на вечерта, подчертавайки връзките между двете нации.Гостите на събитието имаха възможността да се насладят на разнообразие от висококачествени продукти, представени от нас, Сила БГ. Сред тях бяха напитки C4 Explosive Energy Drink от Cellucor , протеинови барове XL Protein bar от Nutramino, снаксове и други ексклузивни продукти на водещи световни марки в света на хранителните добавки, на които ние сме официални представители.

Част от марките, които предоставихме на гостите за дегустация:

- Universal Nutrition
- Nutramino
- Cellucor
- Optimum Nutrition
- BSN Supplements
Да бъдем част от това елитно събитие U.S. Embassy Independence Day Celebration 2024 подчерта нашия стремеж към изключителното качество и иновациите в индустрията на хранителните добавки. Успяхме да се отличим и да затвърдим своята репутация като лидер на пазара, предлагащ премиум продукти, които отговарят на най-високите международни стандарти.

Историята на 4 юли датира от средата на 18 век, когато тринайсетте колонии на Английската империя в Новия свят започват своя път към независимост. След години на борба, на 2 юли 1776 г., Вторият континентален конгрес обнародва Декларацията за независимост, официално одобрена на 4 юли. Тази дата се отбелязва ежегодно с празненства, които включват пикници, музика, паради и фойерверки.Присъствието ни на това значимо събитие е доказателство за нашия непрекъснат стремеж към подобрение и качеството, което предлагаме на клиентите си.

Сила БГ Тийм!
Препоръчани продукти
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Маслото от Сьомга е един от най-богатите естествени източници на Омеga3 ненаситени мастни киселини. Те подкрепят дейността на сърдечно-съдовата система, помагат за доброто зрение и правилното функциониране на нервните клетки. Също така помагат за добро кръвообръщение, здравословни нива на триглицеридите и холестерола в кръвта."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com