сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Социалната дистанция срещу COVID19!

Социалната дистанция срещу COVID19!

Заради върлуващата пандемия от Коронавирус, все повече се говори за спазването на социална дистанция. Но знаете ли какво всъщност представлява тя и защо е толкова важна. Ние от СИЛА БГ решихме да Ви помогнем с малко информация.
 

С избухването на Пандемията от Коронавирус по света, много държави взеха изключителни мерки за сигурност, една от които е социалното дистанциране. То е изключително важно, тъй като предаването на вируса в огромен процент от случаите е директен контакт  или докосването на повърхност която заразен човек е пипал. За това е от изключителна необходимост да го спазваме точно сега, тъй като по този начин, лично  допринасяме за намаляването на  разпространението на вируса.

 
Тъй като вируса има определена продължителност на времето, при която може да оцелее извън тялото, спазвайки социална дистанция, ние не позволяваме бързото му разпространението между популацията от хора. Колкото по-малко контакти, толкова по-малко възможности за зараза. Това е мото, което и изключително важно да спазваме.


Това е и причината много обществени места, като търговски центрове тип мол, ресторанти и фитнеси, временно да преустановят своята дейност. За съжаление там струпването на едно място, на голямо количество хора, е неминуемо. А това е особено голяма предпоставка за бързо предаване на вируса и заразяването на много хора едновременно. 

 
Едно от най-важните неща свързани със социалната дистанция, е предпазването от заболяване на голяма група хора едновременно. Това е изключително важно за работата на медицинските заведения, като по този начин успява до облекчи работата им, без да се нарушава капацитета и съответно качеството на лечение.

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Изследване за бета-аланина ясно сочи, че той е мощен суплемент, когато е комбиниран със специфични други съставки увеличаващи представянето на атлетите. Изследването също показва, че със суплементация за 4 седмици, дори от малки дози, като 1.6 грама на ден се наблюдават драматични ефекти върху представянето на атлетите. Доказва се, че суплементация с Бета Аланин за по-дълъг период с по-високи дози (12 седмици с прием 3+ грама дневно) имат още по-добри ефекти и ползи за цялостното представяне."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com