сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Върнете върховата си форма след голямото празнуване!

Върнете върховата си форма след голямото празнуване!

След приключването на коледните и новогодишните празници повечето от нас имат една заветна цел и тя е да стопят натрупаните килограми. Причините, които носят отговорност за покачване на телесната маса по време на почивните дни са много, и техният комбиниран ефект за съжаление води до дълготрайни щети върху фигурата.

Мотивация

Първи по важност, макар и често пренебрегван, е психологическият фактор. Натрупването на телесна маса се свързва с и с липса мотивация да се постигне позитивен резултат, тъй като желаният ефект започва да изглежда като непостижима фантазия.Екипът на СИЛА БГ Ви уверява, че не сте сами в битката с излишното тегло. Ние предлагаме на вашето внимание разнообразен набор от продукти, с помощта на които сбогуването с наднормените килограми се превръща в напълно осъществима цел. Всеки един от нашите артикули е насочен към конкретен проблем, който възпрепятства тялото да изглежда в най-добрата си възможна форма.

Натрупване на мазнини

Естественият резултат от продължителната консумация на висококалорична и мазна храна е натрупването на подкожни мазнини. Продуктите, които са ваши незаменими помощници, ако попадате в тази категория, са така наречените фетбърнъри. Те спомагат за бързото изгаряне на излишните мазнини, без да намаляват мускулната маса.Фетбърнърите работят на два принципа – термогенеза т.е повишават температурата на тялото и по този начин се стига до ускорение на метаболизма; липотропично действие – тези хранителни добавки помагат на черния дроб да преработи и да изхвърли излишните мазнини.

Токсини

За съжаление един от „подаръците”, който всички получаваме за коледните и новогодишни празници е завишено ниво на токсини. Причината е комбинация от многото консумация на вредна храна, тютюнопушене и най - вече злоупотреба с алкохол. Също така, малко хора си дават сметка, че липсата на качествен сън, също води до натрупване на токсини в кръвта, тъй като организмът е възпрепятстван от възможността да изпълни докрай всички жизнени процеси, свързани с пречистване и регенериране.

Резултатът е наднормено тегло, придружено със затруднена функция на черния дроб и понижен имунитет.  Фетбърнърите имат и позитивен ефект върху изхвърлянето на вредни вещества от организма и благоприятстват действието на черния дроб.

Дехидратация

Приемът на достатъчно количество течности не е основен приоритет по време на празниците. Когато към този пропуск добавим и прекомерна консумация на алкохол, общата дехидратация е почти гарантирана. Първият проблем, който носи със себе си наличието на дехидратация, е забавено и затруднено храносмилане и съответно покачване на телесната маса.Също така, малко хора си дават сметка, че именно дехидратираният организъм е този, който задържа излишни течности - тялото се подува и няма почти никакъв тонус. Естественото решение на този проблем е, разбира се, прием на повече питейна вода, но ние Ви съветваме да се доверите на и добавки с диуретично действие, които помагат за изхвърляне на ненужните течности и се отразяват добре на функцията на бъбреците.
 
Липса на енергия

Също така качването на килограми често е съпътствано със загуба на тонус, този проблем се засилва особено при спазване на силно ограничаващ хранителен режим. Тъй като най-често диетата е необходимо условие при битката с килограмите, повечето продукти, които спомагат изгарянето на мазнини, съдържат активни съставки, които дават на организма нужната енергия, без да го натоварват с излишни калории. По този начин не губите мотивация за тренировка и имате тонус да се справите с ежедневните си задачи. Дори да не сте ограничили приема на калории, каченото излишно тегло само по себе си създава чувство за тежест и води до постоянно желание за сън и понижаване на енергията.

Екипът на СИЛА БГ е наясно с предизвикателствата, които съпътстват борбата с наднорменото тегло, и предлага адекватно решение на всеки проблем. За повече информация вижте тук.СИЛА БГ ТИЙМ!
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Преди да започнете каквото и да е упражнение с тичане трябва да се подготвите. Това е толкова важно, колкото и самата тренировка, защото мускулите трябва да се гъвкави, а ставите - загрети."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com