сила бг магазин
сила бг медия
»
»
5 СУПЛЕМЕНТА, ПОКАЧВАЩИ МУСКУЛНИЯ РАСТЕЖ, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ!

5 СУПЛЕМЕНТА, ПОКАЧВАЩИ МУСКУЛНИЯ РАСТЕЖ, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ!

Мускулна маса се изгражда трудно. Всичко започва с правилно хранене и тренировки. Идва момент, в който трябва да изберете най-добрия суплемент, за да извличате максимума от тренировките. Бихме се радвали да съкратим лутането Ви между продукти и да Ви насочим към ТОП 5 СУПЛЕМЕНТА, които подпомагат покачването на мускулна маса!За къде без СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН


Ако желаете да изграждате мускулатура, то суроватъчния протеин е задължителен елемент във Вашия суплементарен план. Тялото го абсорбира бързо и утилизира аминокиселините, за да възстанови мускулите. По-голямата част от проучванията показват, че суроватъчният протеин е с едни гърди напред, що се касае до стимулиране на белтъчния синтез – процесът, който позволява на мускулите Ви да растат!

Със сигурност може да си набавите същата доза протеин от пилешките гърди след тренировка, но суроватъчната пудра предоставя бърз и лесен начин да достигнете дневния си белтъчен прием. Тя доставя бърз поток от аминокиселини, които промотират максималното мускулно изграждане след физическа активност. Точно това е начина да дадете тласък на възстановителния процес. И разбира се суроватъчният протеин доста по-лесно се пренася, отколкото телешкото.Приемайте между 20 и 40 грама от суроватъчен протеин след тренировка или го приемайте между храненията, за да поддържате нивата на протеинов синтез високи. Удачният прием е веднага след тренировка, за да може докато се приберете вкъщи, вече да можете да похапвате.

Креатин, разбира се!

Сериозните трениращи знаят, че ако им трябва мускулно покачване, то креатинът е неизбежен продукт, който трябва да бъде включен в суплементарния стак.
Креатиновите продукти работят чрез увеличаването на фосфокреатин в мускула, което подпомага запазването на енергия по време на високоинтензивни упражнения, като вдигането на тежести. Колкото повече енергия имате, толкова повече серии и повторения ще може да правите. Точно това би довело до забележими промени във Вашата физика!

Също така, увеличаването на наличностите на фосфокреатин в организма ускорява възстановяването между сериите. За да оптимизирате ползите от креатина – приемайте минимум 5 грама дневно.

Верижноразклонени аминокиселини - ВСАА

Ако сте силов атлет, бодибилдър, или просто тренирате тежко, то няма реална причина, поради която да не взимате ВСАА.

Добре известен е факта, че ВСАА и по-специално Л-Левцин подпомагат регулирането на протеиновия метаболизъм, чрез стимулиране на белтъчния синтез и подтиска протеиновия разпад. Тези процеси ускоряват възстановяването и изграждането на мускулната маса.ВСАА не само служат като източник на енергия по време на Вашата тренировка, но могат да подпомогнат редуцирането на мускулния стрес.
 
ВСАА повишава интензивността на тренировката , тъй като намалява количеството триптофан, което преминава през кръвно-мозъчната бариера и по този начин редуцира продуцирането на серотонин. Това може да допринесе за тренировка с по-голям интензитет за по-дълго време.

Приемайки 6-10 грама ВСАА преди тренировка намалява разпада на белтъчини и мускулна умора. Може да се приемат докато тренирате, за да увеличите енергопроизводството.
 
Кофеин

Кофеинът не само дава енергия. Той също така намалява усещането за умора, блокирайки определени рецептори, находящи се в тялото. Ниските нива на умора се превръщат в повече повторения, повече серии и като цяло по-добра плътност на тренировката.

Кофеин, приет преди тренировка повишава резултатите. Субстанцията дава сила и енергия за повече серии и повторения. Също така проучвания показват, че кофеинът увеличава силата в долната част на тялото.За да се извлечете максимална полза от кофеина, приемете го 30-45 минути преди тренировка. Хората, които не употребяват кофеин биха усетили ефект от 150-200 милиграма. Тези, които са свикнали с него, трябва да се доближат до 300 милиграмовата точка.

Бета Аланин

Ако си мислите, че единственото, което този продукт върши е да „ви полазват мравки”, за да може да усетите, че бустъра действа, то силно се заблуждавате.
По време на високо интензивни тренировки, тялото Ви акумулира хидрогенни йони. Те „допринасят” за намаляването на нивата на pH, което автоматично води до умора. Бета аланинът увеличава вътремускулното карнозиново съдържание и увеличава резултатите по време на тренировка. Също така увеличава тренировъчния обем и намалява предпоставките за умора.

По-малко умора в комбинация с повече тренировъчен обем е равно на повече повторения, по-голяма работна тежест, съответно покачване на мускулна маса.
 
СИЛА БГ Тийм!
ТОП добавки за покачване на мускулна маса!
139
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"ААЗ препоръчва употребата на протектори в цели 29 спорта: акробатика, баскетбол, колоездене, езда, футбол, бокс, гимнастика, хандбал, хокей на лед, кънки, лакрос, бойни изкуства, рокетбол, ръгби, тласкане на гюле, скейтборд, ски, скок с парашут, сокър, софтбол, скуош, сърф, волейбол, водно поло, вдигане на тежести и борба."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com