сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Жизненоважните суплементи при трениращите с големи тежести

Жизненоважните суплементи при трениращите с големи тежести

С напредване на възрастта и при трениращите с големи тежести, често се появяват ставни проблеми. При професионалните спортисти също се наблюдават множество травми от това естество. Огромната индустрия на хранителните добавки не е пропуснала да създаде продукти, които да помогнат на всички спортуващи да тренират на 100%.

Animal Flex  е уникална по рода си формула, съчетаваща съставки, които от една страна възстановяват ставния хрущял, а от друга – поддържат и укрепват сухожилията. Създаден специално за професионални спортисти, бодибилдъри и пауърлифтъри.  Дневната доза е 1 пакет на ден.

 


 
Cissus Quadrangularis набира все по-голяма популярност със своята смеска от витамини, минерали, растителни стероли, които спомагат както за здравината на мускулите и костите, така и за снабдяването с хранителни вещества на сухожилията.

Обичайната дневана дозировка е около 3000мг.

 


 
Flex Code е най-новият и иновативен продукт за опорно-двигателният апарат.  Продуктът е изработен в течна форма, която позволява по-пълното и качествено усвояване. Също така съдържа специално разработена форма на хиалуроновата киселина Philcare XLW 50kDa, която е успешна алтернатива на вътреставното инжектиране, с качества на оптимална усвояемост, висок терапевтичен индекс и атравматичност на ставите.  

 


 
Elastamine – продуктът на американската фирма PRIMAFORCE съдържа най-доказаната комбинация: Глюкозамин, Хондроитин, плюс допълнително добавени МСМ (метилсулфонинметан) и Бромелаин, които също оказват положително влиание върху здравината на костите, ставите и съединителната тъкан.   

 


 
СИЛА БГ Тийм

намери продуктите в sila.bg
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Jack3d изчезна от магазина ни и си мислехте, че USP Labs са се предали? Никога. След над 18 месеца труд звярът се събуди с нов състав и нова кожа. Очаквайте Jack3d Micro! Засега не разполагаме с много информация, но ето какво можем да видим: няма креатин, няма бета-аланин и няма DMAA."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com