сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ахмад Ашканани в София: Специален гост на Сила БГ

Ахмад Ашканани в София: Специален гост на Сила БГ

Ахмад Ашканани е вдъхновяваща фигура в света на бодибилдинга, който остави следа със своето присъствие в България. В рамките на своето тридневно посещение, той не само демонстрира своята невероятна физика и спортен талант, но и показа своята отдаденост към фитнес общността и готовността си да сподели опита си.
В тази статия ще споделим най-интересните моменти от престоя му.

Кой е Ахмад Ашканани?

Ашканани е професионален бодибилдър и състезател от отбора на Scitec Nutrition. Той е една от най-известните фигури в културизма и световен шампион в категорията Arnold Classic. Атлетичната му визия и неоспорим талант го правят символ на бодибилдинга. Ашканани не само впечатлява с физиката си, но и вдъхновява милиони хора по света да постигнат своите фитнес цели. Благодарение на дългогодишното ни партньорство със Scitec Nutrition, поканихме Ахмад Ашканани да бъде наш специален гост.Ден 1: Пристигане и тренировка

Ашканани беше посрещнат от Сила БГ на VIP терминала на летище София. След топло посрещане, той беше отведен до Хотел Маринела, където се срещна с останалата част от екипа. Ашканани раздаваше автографи и подписваше фен тениски с името си.

Вечерта Ашканани и Наско направиха тренировка за гърди и крака в Атлетик Фитнес. Те обсъждаха различни теми, като основните хранителни добавки на Ашканани, приема му на калории, и демонстрираха упражнения за гърди и крака. Цялата тренировка може да се гледа тук:
Ден 2: Срещи с фенове и подкаст

Вторият ден започна със среща на Ашканани с феновете в магазина на Сила БГ на Симеоновско шосе. Тълпа от фенове чакаше за снимки и автографи. Всеки посетител получи подаръци и имаше възможност да дегустира продукти. Следобед се проведе официалният кантар преди състезанието. Ашканани пожела успех на състезателите на Balkan Grand Prix.

Ашканани се включи с участие и в подкаста на Сила БГ, където сподели впечатленията си от България и София, мнението си за състезанието и състезателите на Balkan Grand Prix, както и личната си история. В епизода се обсъждат и други теми, като подкрепата на близките, баланса между личния и професионалния живот, и ролята на Scitec Nutrition. Целият епизод може да се слушате тук:
Ден 3: Balkan Grand Prix

Ахмад Ашканани беше специален гост на състезанието Balkan Grand Prix по покана на Сила БГ. На нашия щанд гостите имаха възможността да се срещнат с него и да завъртят колелото на късмета за награди. Ашканани показа атлетичната си форма на сцената, мотивира участниците и награди победителите от състезанието.
След състезанието го изпратихме подобаващо и благодарихме за посещението му.Посещението на Ахмад Ашканани в България беше повече от просто участие в събитие. Той вдъхнови множество хора със своята решителност, споделяйки, че мечтите могат да се сбъднат чрез упорит труд и страст. Неговата искреност и ангажираност към феновете му го правят истински символ на бодибилдинга. Присъствието му на Balkan Grand Prix не само мотивира участниците, но и подчерта значението на сплотената фитнес общност. С личния си пример Ахмад демонстрира, че бодибилдингът не е просто спорт, а начин на живот.

Сила БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"ALPHA TEST е мощен стимулатор на собственото производство на тестостерон (посредством комбинацията от ZMA и трибулус), а също така съдържа в себе си и така популярната съставка 6-OXO. Тя действа посредством инхибиране действието на ензима ароматаза, отговорен за превръщането на тестостерон в естроген. Колкото по-ниски са нивата на естроген, толкова по-високи са тези на тестостерон, а това означава само едно – повече и повече мускулна маса и увеличаване на силата."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com