сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Алтернативната медицина набира скорост

Алтернативната медицина набира скорост

Детоксикацията чрез японски подложки, прилагани на стъпалата е форма на алтернативната медицина. В днешния свят токсините са навсякъде! Във въздуха, който дишаме, в храната, която ядем, и навсякъде в заобикалящата ни среда. Затова трябва да обърнем внимание на предлаганите методи за пречистване. Собственото ни тяло има фантастични вградени механизми, чрез които се самопочиства. Организмът не само изхвърля токсините, но и се защитава от тях и ги елиминира още при опитите им да проникнат в системата ни. Това се случва 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, през целия ни живот. Разбира се, с изключение на моментите, в които сме болни и част от лошите токсини успяват да се промъкнат.Ако сте напълно здрави, едва ли имате нужда от други детоксикиращи методи освен здравословна храна и редовни упражнения. Рано или късно обаче, всеки се разболява. В голяма част от случаите, човек носи здравословния проблем в себе си дълго време преди да разбере за него. И едва след това започва познатата на всички процедура с отиване на лекар, безкрайното чакане и дългата рецепта с поредните скъпи лекарства, които всъщност са отново токсини, чакащи да влязат в тялото ни.Никой не твърди, че няма полза от лекарите или лекарствата. Не можем да си представим днешния свят без тяхната помощ и намеса. Но има и алтернативи! И тези алтернативи може да се използват съвместно с конвенционалните методи. Някои от алтернативните терапии и съставки са около нас от стотици или може би хиляди години. Рефлексотерапията е една от тях.Рефлексотерапевтите смятат, че има определени точки на стъпалата ни, свързани с всеки един от важните органи. Обработвайки чрез лек натиск тези точки, те повлияват на различни проблемни зони в човешкото тяло. Подложките за крака Кенрико използват същата презумция, но елиминират нуждата от специалист или терапевт.
Създателите на детокс терапията за крака смятат, че токсините могат да бъдат извличани от порите на стъпалата ни. За целта се използват два метода: Детокс вана за крака и Детокс подложки.При детоксикиращата вана, краката ви са в някоко сантиметра вода, съдържаща сол. През водата преминава малък електрически заряд, който извлича негативните йони през стъпалата. Продължителността на една сесия е около 30 минути и за това време, водата се превръща от бистра в мътно кафява. Това индикира наличието на извлечени токсини.

Детоксикиращите подложки съдържат натурални продукти, които поставяте директно върху кожата на стъпалата си вечер, преди да си легнете. Подложката извлича токсините от тялото ви докато спите. Сутрин, след като отлепите лепенката, може да видите кафявия цвят на вече токсичната подложка. Според производителите, цветът на използваната подложка подсказва състоянието на организма ви. Колкото е по-черна, толкова повече токсини са извлечени от тялото ви.


Много хора твърдят, че ефектът от двата метода е спорен. Но и много хора наричат рефлексотерапията или акупунктурата измама. А всичко това се прилага в Китай и Япония от стотици години. Всеки може да опита и да реши за себе си дали да ползва тези методи на детоксикация.                                                                                                                          
СИЛА БГ ТИЙМ
Топ продукти за детоксикация
25
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Хората с кръвна група O се чувстват изключително добре при интензивни тренировки и консумиране на животински протеини. За разлика от другите кръвни групи, мускулната тъкан на хората с кръвна група 0 трябва да е малко по-кисела."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com