сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Какви са най-добрите хранителни добавки за увеличаване на теглото?

Какви са най-добрите хранителни добавки за увеличаване на теглото?

„Актьорите с главна роля” за повишаване на качеството на теглото са редовните тренировки, храната и сила. Но прибавянето и на продукти за покачване на тегло към  диетата може да направи начинанието малко по-лесно.

Някои от тях стимулират възстановяването или ти помагат да допринесеш повече интензивност на тренировките, докато другите просто ти помагат да получиш необходимата доза калории, за да продължиш да растеш!

Представяме ти няколко предложения, благодарение на които ще можеш да натрупаш качествена мускулна маса и да удвоиш теглото си!Някои от вас може да не знаят, че има различни видове протеини с различни цели. Повечето хора, които дори приемат редовно протеин не се зачитат в етикетите и не с инересуват тясно от какъв точно имат нужда.

Точно тук ние ще се намесим – ще разгледаме подробно всички видове протеин и ще обърнем внимание на всеки един по отделно.Времето и правилният вид протеин са ключът към търсенето на най-добри резултати. Поради забързаните графици е невъзможно да се ядат шестте перфектно балансирани ежедневни ястия, необходими за получаване на желаните резулгати.Белтъчните добавки могат да се използват като "бързи и междинни храни". Те са лесни за приготвяне и повечето от формулите, които се предлагат на пазара днес, са изключително вкусни.Първото, наистина страхотно нещо за гейнърите като задължителна хранителна добавка е, че те правят калорииния прием много по-лесен.
Втората голяма полза за използването на гейнъри за теглото е, че много от тях идват с определен вид диетична мазнина, която помага да останете по-слаби, докато се случва процеса на изграждане на мускулите.Диетичната мазнина е може би най-големият променлив макронутриент по отношение на това, какви са последиците от типа мазнина, която приемате.Гейнърите за тегло биват най-различни видове, като главното им предназначение е заместител или допълнение към храненията. По този начин увеличавате нивата на калориите в дневното си меню.Креатиновата матрица е съставена от 5 вида креатин- креатин монохидрат, креатин етил естер, креатин нитрат, креатин хидрохлорид и т.нар. „Kre-Alkalyn”.Креатин монохидрат е една от най-популярните добавки, използвани от хора, които искат да изградят чиста мускулна маса, да увеличат производителността и да подобрят здравината си. Креатинът е подобен на протеина, тъй като е азотсъдържащо съединение, но не е истински протеин.

Креатинът етил естер, е креатин монохидрат с прикрепен естер. „Естерите” са органични съединения, които се образуват чрез естерификация - реакцията на карбоксилна киселина и алкохоли. Естерът е прикрепен към креатин монохидрат, за да увеличи количеството на абсорбирания креатин и да елиминира страничните ефекти от подуване и дехидратация, които някои потребители изпитват с креатин монохидрат.

Креатин нитрат е нова форма на креатин, в която основната молекула, която създава стандартния креатинов монохидрат, сега се намира в нитратна група. Това означава, че креатиновото съединение е свързано към азотна основа, като по този начин се създава креатин нитрат. Причината за свързването на нитратната група с креатина е вероятно да помогне за увеличаване на разтворимостта на съединението в тялото след консумация.

Креатин хидрохлорид (HCL) се получава чрез прикрепяне на хидрохлоридна (HCL) група към креатин за повишаване на неговата стабилност.Креатинът е добре познат от спортистите като една от най-ефективните добавки, които можете да вземете, за да стимулирате растежа на мускулите и увеличаването на силата.Преди няколко години група изследователи застават зад твърдението, че времето на прием и видът на въглехидратите, използвани от спортистите, могат да окажат драматично влияние - едновременно при ареобни и анаеробни тренировки.Оттогава, съществува надпревара за откриване на „най-добрия” пред- и след-тренировъчен въглехидратен източник. Типично явление в сферата на културизма/фитнеса е ежемесечната появата на нов, „чудодеен” въглехидратен източник, обещаващ мускулен растеж, сравним единствено с ефекта от анадрогенните стероиди.Съществува огромно количество информация, погрешни представи и откровена дезинформация относно тези „удивителни и невероятни анаболни” въглехидратни източници. На върха на пирамидата застава восъчната царевична скорбяла (Waxy Maize), но преди да стигнем до нея, нека се върнем назад и изясним защо определени въглехидратни източници се намират във фокуса на вниманието.Aĸo тpeниpaтe интeнзивнo c мaлĸo пoчивĸи и cтe зaгpижeни зa тoвa, ĸoлĸo бъpзo cтe cпocoбни дa ce възcтaнoвитe мoжe дa ce зaмиcлитe зa eĸcтpa cyплeмeнтaция c ZMA. Цинĸ Moнoмeтиoнин Acпapтaтa пpeдpaзпoлaгa opгaнизмa нa тpeниpaщия ĸъм eднo бъpзo и eфиĸacнo възcтaнoвявaнe.Toзи ĸoмплeĸc ĸoмбиниpa Цинĸ, Maгнeзий и Bитaмин Б-6 c цeл дa ce пoдĸpeпи пpoизвoдcтвoтo нa тecтocтepoн в тялoтo - eдин oт ĸлючoвитe xopмoни зa eфиĸacнo пoĸaчвaнe нa мycĸyлнa мaca.Πpи мнoгo aтлeти ce нaблюдaвa дeфицит нa имeннo тeзи двa минepaлa, ĸoeтo e eднa oт пpeдпocтaвĸитe зa нeдocтaтъчнo мycĸyлнo възcтaнoвявaнe. Дoпълнитeлнo, aĸo нивaтa нa тecтocтepoн ca ниcĸи или пpocтo иcĸaтe дa ги пoддъpжaтe в oптимaлни нивa, cyплeмeнтaциятa cъc ZMA e тoвa, ĸoeтo щe Bи yдapи eднo paмo във цялocтнoтo физичecĸo paзвитиe.
 


Тестостеронът е андрогенен полов хормон, който при бозайниците се секретира главно от тестисите при мъжете, и ячниците при жените (в много по-малки количества), както и в ниски дози от надбъбречната жлеза. В бодибилдинга често е използван, като анаболен стероид в различните си форми.Тестостеронът играе ключова роля, както при мъжете, така и при жените за тяхното здраве и физическо състояние. Регулира либидото, плодовитостта и мускулната маса, повишава енергията, нивата на еритроцити и предпазва от остеопороза. Мъжкият организъм произвежда около 50 пъти повече тестостерон от женския, но жените са много по-чувствителни към него.
 
Нивата на тестостерон се измерват чрез концентрацията на тестостерон в кръвта. По малко от 2% от хормона се намира в свободно състояние. Взима се венозна кръв чрез венопункция. За нормални стойности се смятат нива 6,6 до 26,5 пикограма на милилитър за мъжете и от 0,6 до 2,2 пикограма на милилитър пеи жените.След навлизане в кръообръщението, тестостеронът се прикрепя към рецепторите на мускулната клетка образувайки стероиден комплекс, който преминава към ядрото. Там той се свърза в нуклеарната ДНК стартирайки процеса на завишен протеинов синтез и задържане на азота. Този процес поставя основите за производство на протеинови молекули и в частност мускулни клетки. Освен това намалява производството на кортизол, като по този начин запазва мускула от процесите на катаболизъм.
 


Хората, работещи по 8-10 часа дневно често намират затруднения в това да намерят сила за тренировка след напрегнатия ден. Тук идва ролята на предтренировъчните продукти, които имат за цел да те мотивират, да ти дадат сила и енергия, за да можеш да не се откажеш от тренировката, дори след най-натовареното работно време.Предтренировъчните продукти са тухлите,  които имат заслугата за основата на всичко, те са мултифункционални и позитивите, които можеш да извлечеш от тях, съчетани в комбинация от  добър хранителен режим и редовни тренировки, ще те изненадат.Никак не е случайно, че предтренировъчните продукти са често предпочитан извор на енергия и повече мощност. Те съдържат много компоненти, които са ти нужни, за да предизвикаш себе си в битка срещу мързела и лентяйството. Стани от дивана, човече, прескочи бариерите и провери до къде можеш да стигнеш, за да мотивираш самия себе си, да се фокусираш и да се изстреляш до лимита на възможностите си!

 
Сила БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Бенч пресата е сложно упражнение за вдигане на тежести, което натоварва няколко големи мускулни групи."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com