сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Комбинация за апетит и покачване на килограми

Комбинация за апетит и покачване на килограми

Ако сте хардгейнер ви трябват много протеин, въглехидрати и дори мазнини. За да се изгражда допълнителна мускулна маса дневно са  необходими поне по 45 калории за кг тегло, което за 80 кг трениращ човек прави по 3600 калории. За това за много билдъри приемът на достатъчно храна за повишаване на мускулната маса се оказва трудна задача. Типичния хардгейнер много по-трудно приема нужните калории за растеж и покачване на килограми. И тук идват суплементите които ще ви помогнат.

Казеин - това е млечен протеин, който е източник на 80 % от протеиновото съотношение в кравето мляко, разгражда се по-бавно в организма и съдържа много аминокиселини и суроватъчен протеин, както и набор от аминокиселини почти изцяло есенциални (тези които не се произвеждат от тялото). Точно те подпомагат протеиновия синтез (анаболизма).Казеинът се храносмила по-бавно, като по този начин се забавя и горенето на аминокиселини. Така протеиновият синтез се забавя, но се удължава като период на действие.


Обезмаслено прясно мляко – приемайте казеин с обезмаслено прясно мляко, то има допълнителен плюс - стимулира протеиновия синтез в мускулите, много добър източник е на бавно усвояващите се въглехидрати, които са важни при диети за маса, тъй като те зареждат мускулите с енергия. Според  учени млякото зарежда с вода организма по-добре, отколкото самата вода.
Ехинацея - освен, че укрепва имунната система и помага против грип и настинки, тази билка засилва и апетита. Те засилват глада по начин, подобен на марихуаната, а на хардгейнарите - хора трудно покачващи килограми - точно това им трябва (естествено имаме предвид ехинацея, а не марихуана). Ехинацеята трябва да се приема точно преди храненията и шейковете.

Препоръчани гейнъри за тегло
55
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-03-15 | 01:01:01
power1
Сила БГ както винаги полезни за млади , стари , малки , големи , начинаещи , напреднали , плажни билдери и др.

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Наскоро публикувано проучване установи, че нитратите могат да увеличат производството на сила у бързо потрепващата скелетна мускулатура при мишки, използвани като животински образец. Това се подкрепя от факта, че едно проучване при хора установи, че нитратните добавки позволяват продължително поддържане на производството на сила."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com