сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Muscle Pharm сваля Bullet Proof заради Iron Dream

Muscle Pharm сваля Bullet Proof заради Iron Dream


 
От всички продукти в серията на Арнолд Шварценегер от Muscle Pharm, този, който най-силно привлече нашето внимание беше нощната формула за възстановяване Iron Dream. Причината е в това, че Muscle Pharm създаде Bullet Proof, най-добрия продукт за възстановяване на пазара, като ни даде основание да вярваме, че марката може да избухне още веднъж.


Както се оказва, формулата на Iron Dream черпи вдъхновение от Bullet Proof, като пет от общо девет съставки могат да бъдат намерени в оригинала от Hybrid Series. Преди някой да реши, че става въпрос единствено за смяна на опаковката, трябва да подчертаем, че Muscle Pharm взимат най-доброто от етикета на Bullet Proof и го комбинират с екстракт от сминдух, билката horny goat weed, 5-HTP и верижно-разклонени аминокиселини BCAA в съотношение 03:01:02. Всъщност, можем да кажем, че Iron Dream е концентрат в наполовина по-малка опаковка от тази на Bullet Proof. Можеш да се запознаеш с етикета на нова добавка тук:


  
 


Само преди седмица се появиха някои слухове, че Iron Dream може да измести Bullet Proof от пазара, а днес изтеглянето на оригиналната формула от търговската мрежа вече е факт. Доскорошния номер едно в класацията на формули за нощно възстановяване, предизвика разместване в списъка и позволи на Resurrect P.M от серията на Рони Колман да се изкачи до първото място.
 
 
 
 
Продукти за нощно възстановяване:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Яйчния протеин стимулира мускулния разтеж и е демонстрирал повишаване на синтезата на мускулен протеин в редица изследвания. Тези ефекти най-вероятно се дължат на високата коцентрация на аминокиселината левцин – приблизително 9%. Левцина е основна аминокиселина отговорна за стимулиране на синтезата на мускулен протеин след всяко хранене. Единствения протеинов източник, който съдържа повече левцин от яйцата е суроватката."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com