сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мускулна маса с витаминно-минерални комплекси

Мускулна маса с витаминно-минерални комплекси

Замисляли ли сте се някога дали наистина тренирате всеки път с пълния си потенциал? Всеки сериозен билдър си задава този въпрос, и за да го разреши експериментира с цял куп нови суплементи с ревюта, обещаващи невероятни резултати и прочие. Разковничето се крие в старите изпитани витаминно-минерални комплекси.

image002_22122010

За да може човешкото тяло да разгърне максималния си потенциал, трябва да се храни с огромен сложен набор от жизненоважни хранителни вещества. Създавайки дефицит от само един от тези толкова важни витамини и минерали се нарушава метаболитния път, който е отговорен за оптималната ефективност на организма. Резулатът? Занижен максимален потенциал, чувство на дискомфорт, отпадналост. Не е добре! Ежедневната консумация на високо и прецизно дозирана витаминно-минерално формула ще помогне за осигуряване на присъствието на основните ко-фактори, необходими за хиляди метаболитни реакции.

image004_22122010

Много спортисти подценяват важността на витаминно-минералните комплекси. Те смятат, че тъй като не може да нараснат ръцете с 10 см, то е безполезно да ги вземат. Но тук има нещо много важно - ако тялото ви е с дефицит на само един от основните витамини и минерали, хиляди ензимни процеси във вашето тяло могат да бъдат нарушени. Всеки витамин и минерал отговаря за много биохимични реакции, включително образуването на хормоните. В крайна сметка? Ако не използвате добра формула мултивитамини и минерали вие никога няма да постигнете най-голямият си потенциал.

image006_22122010

Кога трябва да се вземат мултивитаминни комплекси? Просто вземете мултивитаминно-минерална формула сутринта, със закуската. Веднага след тренировка с тежести, вземете още една още една доза за допълнително подхранване с антиоксиданти. В нетренировъчните дни, вземете само една доза от витаминно-минералната формула  сутринта и посрещнете деня с усмивка.

Сила БГ Тийм
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"No Bull може би ще се появи в късния септември."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com