сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Вредните токсини и борбата с тях

Вредните токсини и борбата с тях

Откъде идват токсините?

Те идват отвсякъде – химически замърсявания във въздуха, тежки метали, химикалии пестициди в храните, медикаменти, алкохол, тютюнопушене – активно и пасивно – ние просто живеем в замърсена среда.Има и вътрешни фактори, от които могат да дойдат токсините. Повечето хора нямат време за хранене. В голяма част от случаите забравяме да се храним и да се грижим за храненето си – храним се на крак, храним се веднъж, а и изкушенията, които ни заобикалят трудно могат да се преодолеят. Този лош навик води до натрупване на вредни микроорганизми в храносмилателния тракт.Как да се отървем от тях?


1. Да се подложим на подходящи детокс „терапии” :

 • редовната физическа активност
 • регулярното ходене до тоалетна
 • както и посещаването на сауна

2.Прием на детокс агенти


Това са компоненти и формули, които пречистват тялото ни отвътре. На практика детоксикацията е единственият вариант да се отървем от токсините и да накараме тялото ни да работи с максимален капацитет.

Точно тук идва ролята на продуктите на AQUA PECTIN!С какво ще ми помогне детоксът с AQUA PECTIN?

Множество изследвания показват, че общата детоксикация на организма, която се наблюдава при редовния, ежедневен прием на пектин, води до чувствително намаляване на риска от рак на дебелото черво – третото по честота заболяване през последните години.Продуктите на AQUA PECTIN съдържат чист, висококачествен, медицински клас ябълков пектин, който е 100% разтворен в пречистена вода, чрез двойна обратна осмоза. Със своята основна суровина – чист ябълков пектин, произведен в Европа от най-качествен сорт ябълки, и със своя неповторим вкус на ябълков нектар.Той се усвоява изключително бързо и има уникалната способност да се свързва с тежки метали и токсини в организма.Основни предимства на продуктите на AQUA PECTIN:

 • Абсорбира и изхвърля токсините и тежките металит човешкото тялото
 • Намалява резорбцията на мазнините
 • Увеличава чувството на ситост
 • Предотвратява рязкото покачване на кръвната захар
 • Подобрява функцията на дебелото черво
 • Намалява вредното въздействие на лечението след лъчева и химиотерапия.
 • Компенсира недостига на растителни фибри.
 • Направен изцяло от растителни източници.
 • Не съдържа ГМО и не е направен от суровини с ГМО.Цялата гама продукти на AQUA PECTIN може да намерите в каталога на СИЛА БГ!СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"За SOLGAR безкомпромисното качество винаги е водещ принцип. Самите суровини за произвеждане на продуктите са изцяло природни (плодове, зеленчуци, билки, които са предварително проверени за наличието на замърсители), минават редица тестове, преди да бъдат пакетирани и опаковани. Голямото разнообразие обуславя по-лесният избор за всяка нужда – от сериозно трениращи бодибилдъри и професионални спортисти, до малки деца."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com