сила бг магазин
сила бг медия
»
»
10 типажа във фитнеса, които ви късат нервите

10 типажа във фитнеса, които ви късат нервите

Всеки, който посещава или е посещавал редовно фитнес зала – независимо в коя част на света и независимо дали става дума за тясното мазе на Пешо с уредите от винкел или лъскава зала от реномирана верига, несъмнено се е сблъсквал с поне няколко от тези десет типажа, които обитават всеки фитнес и бият на очи. Прочетете кои са те и като нищо ще познаете в тях някои от хората, които сте срещали в най-близката зала!
 
1. Яката бабанка
Той е на видима възраст около 50 години. Има мустаци, но не фини и поддържани като на Джони Деп и Салвадор Дали, а такива, които недвусмислено заявяват, че на притежателя им изобщо не му пука какво мислите за него. Коремът му е огромен. Диетата му се основава предимно на телешко и бекон. Може да избута вас и цялата ви рода до девето коляно на лежанката. Не разговаря с никого, защото всички са му под нивото. Той вдига отпреди Арнолд да докосне за пръв път тежестите и в сравнение с него всички други са слабаци. Гледайте да не го ядосате...


 
2. Параходът
Това е мъжагата с ненормално развити бели дробове, който оглася цялата зала с викове и стенания, докато избутва огромните килограми, печелейки внимание и “респект” от всички, които искат да се концентрират над упражненията. Ако не знаехте, че тренира, сигурно щяхте да решите, че се опитва да изроди бебе-кит или му правят изследване на червата с машина за разбиване на бетон...


 
3. Мацката с кръгли обици
Тя е под 25 години. Секси, привлекателна и много добре го знае. Не поглежда никого в очите и носи слушалки, за да не я занимавате със себе си. Носи впити, шарени спортни екипчета, които демонстрират прекрасната й, пощадена от възрастта и силите на гравитацията фигура. Тренира с безупречна прическа и грим. Понякога носи бижута и разнася ухание на парфюм. Не умее да се преструва, че не забелязва как ви текат лигите по нея, но обожава да го прави. Появява се в залата, тренира 15 минути на степера, прави няколко серии с розовите гирички и дим да я няма.


4. Порът
Той задължително е от мъжки пол. Чат-пат и колежките във фитнеса понамирисват, но само мъж може да смърди така, че да ви накара да изпуснете лоста на лежанката върху себе си, когато мине покрай вас. Тези момчета трябва да бъдат изловени със специална система за измерване на смрадта и извеждани по възможно най-унизителния начин от залата! Няма друг способ да се научат.


 
5. Абдоминаторът
Абдоминаторът е млад мъж с фантастична преса, който в близост до привлекателна дама има странния навик да повдига тениската си, за да забърше с нея несъществуващата пот по челото си, като в процеса пряко й разкрива своето богатство. Тъй като очите му са закрити от тениската, той не успява да види как тя презрително извърта нейните...


 
6. Завоевателят
Той е обсебен от програми с множество вариации на суперсерии и други упражнения. Такъв подход към тренировката е достоен за уважение, но когато минава 6 следобед и фитнеса гъмжи от хора, навикът му да използва по няколко уреда наведнъж се превръща в откровена наглост. Не е ли досадно единствената лежанка от десет минути да седи свободна с тежести на лоста, и когато най-после се решите да я използвате, Завоевателят тежко да пристигне и да обяви “Имам още серии тука!”


 
7. Зарибителят
Този Дон Жуан на тежестите гледа на фитнеса като на своя малък басейн, който е пълен с рибки, готови във всеки момент да му налапат въдицата. Никой, който не притежава Y-хромозома не е пощаден от напращелите с тестостерон свалки и преструвките на опитен фитнес инструктор, който просто си търси да “улови” още някоя бройка. Миризмата, която се излъчва от него не е само на пот. Той вони на отчаяние!


 
8. Изгубеното момче
Той още е в пубертета, има младежки пъпки и си няма понятие какво прави в залата. Физиономията му е застинала в израз на недоумение за какво служи уреда, който бавно и внимателно разглежда в момента. Единственото, което знае, е как да отделя лиги в посока на най-близката Мацка с “концентрични” обици. Не му се сърдете - всички сме били такива...


 
9. Компенсиращите за незнайно какво
Те са момчета или мъже-момчета, които пристигат на групички от по трима или петима и никой от тях няма и най-малка представа какво се прави във фитнеса. За тях целта на посещението в залата е да се надуват пред приятелите си, като всеки вдига колкото може по-тежко. Понятието “правилна техника на изпълняване на упражнението” е непознато. Най-често се събират около лежанката и прекарват 10% от времето във вдигане на тежести и останалите 90% викайки на приятелчетата си, които се “разчекват” върху уреда, опитвайки се да вдигнат много повече килограми, отколкото действително могат.


 
10. Аксесоарния маниак
Той или тя носи със себе си цял щанд с фитнес пособия: колани, ръкавици, ремъци, талк, тефтерче и бутилка с енергийна или протеинова напитка. За тях е немислимо да тренират без помощта на целия този инвентар, който обожават да пръскат около себе си и да пренасят от точка до точка в залата.

 
Сещате ли се за още такива “герои” от фитнеса? Защо не споделите наблюденията си в коментарите?

Сила БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2017-02-16 | 22:23:17
вичката
Смартфонист - прави 1 серия и после 10 минути разглежда инстаграм, фейсбук или си чати докато е окупирал пейка или уред
2012-07-17 | 17:30:14
Iwwo Chris
Лично аз много се смях на тази статия, много вярно и страхотно описани са всички дебилни личности, намиращи се по фитнесите...
2012-04-02 | 17:16:04
Smile
Мацката с книгата. Едва върти педалите, прелиства шумно страница след страница и отвреме-навреме си мери пулса да не би да е минала над границата за горене на мазнини.

Телефонистката - върви на пътеката с 4км/час и нескончаемо говори с приятелките си разговори от типа "и той к'воооо?"
2012-03-30 | 13:23:47
dobromir hristov
Якият чичко на средните 30-40 години, с огромно тяло, никога не чувал за режим на хранене, просто аптеката за него е вторият хранителен магазин. Разхвърлящ около себе си огромни дъмбели и тежести, никога не подреждайки след себе си. Разминаването с него в коридорчето или тоалетната е чиста храброст поради "лошия" поглед и тежката стъпка на гиганта, който те взима за поредният нещастник дошъл да му пречи. ;)
2012-03-30 | 00:51:20
Lubomir Stoichev
мен най ме кефят тия дето са кат клони ама дай и мда слагат килограми . :D
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Бицепсът е един от най-лесните за увеличаване мускули, защото е голям и функционален, както и лесен за специфично трениране."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com