сила бг магазин
сила бг медия
»
»
4 причини да нямаш тялото, което искаш

4 причини да нямаш тялото, което искаш

 
Следваш подходящата диета, килерът е пълен с добавки и не си пропуснал нито една тренировка през последните шест месеца и въпреки това нямаш желаната фигура. Ето 4 възможни причини, които ти пречат да постигнеш реални резултати:
 
 
Поддържаш нездравословна връзка
 
Лошите взаимоотношения предизвикват стрес, а няма нищо по-лошо за тялото от стреса. Това не се отнася само за романтичните отношения. Проблеми с родителите, шефа, колегите, приятелите или властите, могат да натоварят организма и да доведат до задържане на мазнини, особено в областта на корема. Прекратяването на подобни отнощения може да бъде трудно, а понякога и невъзможно. Все пак, направи усилие да намалиш негатвините контакти и със сигурност ще се почувстваш по-здрав и по-щастлив.
 

 
Непоносимост към определени храни
 
Въпреки, чес е храниш с всичко, което експертите препоръчват, все още не можеш да се отървеш от последните пет килограма мазнини. Може би проблемът е в това, че имаш непоносимост към определени храни. Такава непоносимост може да предизвика възпаление или дори алергична реакция, но може да протече и без видими симптоми. Яйца, ядки, соя, пшеница и млечни продукти са "Голямата петорка", когато става въпрос за хранителни непоносимости, но няма гаранция, че проблемът не е свързан с други храни. Решението е тест за хранителна непоносимост, който ще ти покаже какво е и какво не е подходящо за теб. Премахването на „лошите“ храни може да е решението на всичките ти проблеми.

 
Замърсяване
 
Токсините от околната среда (цигарен дим, козметика, лекарства и др) се съхраняват в мастните клетки и имат потенциал да предизвикат редица проблеми в тялото ти. Тъй като тялото е интелигентен механизъм и дава приоритет на оцеляването над изграждането на мускули, то отказва да използват замърсени мастни клетки за гориво. Това би довело до освобождаване на токсини в кръвния поток. Инфрачервената сауна, детоксикиращите процедури или диети, а също подходящите хранителни добавки ще ти помогнат да изхвърлиш металите и токсините от организма.

 
Не полагаш достатъчно усилия
 
Само защото тренираш постоянно, не означава, че получаваш най-добрите резултати от тренировката си. Да стигнеш до залата е половината битката, останалите 50% са усилията, които ще положиш там. Повечето хора не осъзнават, че телото е изключително издръжлива машина. Случвало ли ти се е да тренираш на кардио уредите, докато четеш списание или говориш по телефона? Продължаваш ли да правиш същите упражнения,  дълго след като тялото ти се е приспособило към тях? Не забравяй, че шансовете ти за успех се увеличават, когато тренираш с високо темпо и разнообразяваш тренировъчната програма.

 
 
Препоръчани продукти за още по-добра тренировка
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Урсоликовата киселина увеличава размера на бавните и бързите мускулни влакна. Експерименталните плъхове са имали по-голяма сила на захвата от контролните плъхове и са можели да изминат повече разстояние върху пътечка. Проявили са по-ниска сърдечна честота в покой, без да демонстрират никакви различия в кръвното налягане."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com