сила бг магазин
сила бг медия
»
»
7-Keto DHEA - забързай метаболизма

7-Keto DHEA - забързай метаболизма

 
7-keto е естествен метаболит на DHEA (вид прохормон), но за разлика от DHEA той не се превръща директно в тестостерон или естроген. 7-keto помага за поддържане на теглото и отслабване, като повишава метаболизма. Той подобрява работата на щитовидната жлеза и имунната система. Помага за увеличаване на чистата мускулна маса. 7-keto се произвежда по естествен начин в организма. С години производството му намалява, но може да си го набавиш с помощта на хранителни добавки.
 
Едно от най-ценените качества на 7-кето е, че увеличава обмяната на веществата и термогенезата. За разлика от другите фет бърнъри, обаче при 7-кето не се причинява свръхстимулиране на централната нервната система, нито повишаване на кръвното налягане и сърдечната честота.
 
С годините метаболизмът се забавя, което е една от причините да се натрупват излишни килограми. Тези килограми са трудни за премахване. 7-keto оказва ефект върху способността на тялото да гори мазнини и повишава метаболизма, по този начин помага в отслабването.

 
7-keto-DHEA намалява нивата на кортизол в организма. Високите нива на кортизол намаляват мускулите, увеличава мастната тъкан, понижава имунитета и водят до други проблеми със здравето.
 
Още ползи от 7-Keto:
 
- Помага в борбата със стареенето;
- Облекчава депресия;
- Увеличава производството на IGF-1;
- Подобрява паметта;
- Полезен при болести като Паркинсън и Алцхаймер;
- Облекчава артрита;
- Намалява нивата на холестерол в кръвта;
- Повишава енергията.

 
Препоръчителната дневна доза на 7-keto-DHEA е от 25 до 200 мг. Може да разделите доза от 200 мг на 2 по 100 мг и да приемате 30 минути преди тренировка и преди хранене. Може да го откриете на пазара както като самостоятелна добавка, така и в комбинация с л-карнитин, кофеин, зелен чай. Най-доброто време за прием на добавката е сутрин.
 
Забележка: В случай че имате хипертиреоидизъм (свръх активна щитовидна жлеза) се консултирайте преди употреба с вашия личен лекар.
 
Тъй като 7-кето е метаболит на DHEA, той е в списъка със забранени субстанции и методи на Световната антидопингова агенция. Тоест, ако имате намерение да участвате в състезания от по-високо ниво, които са под нейната юрисдикция, не го прилагайте.
 
В кратосрочен план 7-keto-DHEA е безопасна хранителна добавка, но не прилагайте дългосрочно, защото ефектите му все още подлежат на изследвания и проучвания от страна на учените.
 
 
Препоръчани продукти за изгаряне на мазнини:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Всички суплементи, като креатина и термогенните добавки, трябва да се пият циклично заради насищането на рецепторите. Ако не суплементирате по този начин, може би е време да се замислите, какво причинявате на тялото си. Запомнете, че е по добре да тренирате и суплементирате умно, отколко насляпо с метода проба/грешка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com