сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Casein Peptide+ вече е на пазара

Casein Peptide+ вече е на пазара

 
Докато повечето от феновете на PhD Nutrition очакват с нетърпение представянето на новите „горещи“ продукти, обявено за 5 ноември, английската компания тихомълком пусна на пазара самостоятелна нова добавка - Casein Peptide +. Последната иновация на бранда е висококачествена протеинова формула, създадена на база на казеин протеин, която осигурява 23 гр протеин, 3.5 гр аминокиселини BCAAs и 4 гр глутамин във всяка доза. Casein Peptide + е подходящ за прием както преди лягане, така и след тренировка. 

Що се отнася до различните опции, Casein Peptide + се предлага в три вкуса: млечен шоколад, ягодов крем и ванилов крем. Към момента, формулата е достъпна в две разфасовки - 900 гр и 1.8 кг. Новата протеинова добавка е на пазара от 4 Ноември.


Препоръчани продукти на PhD Nutrition
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Когато настава време за процедурата, анастезиологът се вижда в чудо с размерите на Андре. Той нямал никаква представа колко газ ще е нужен за упойката. След като дузина експерти изказали предположенията си, един се сетил да попита Андре дали обича да си попийва. Да, разбира се. Лекарят пожелал да узнае колко точно Андре обича да си попийва. “Обикновено ми трябват към два литра водка, докато започна да усещам топлина отвътре.”, отсякъл Гиганта. Анализирайки приема на алкохол на кечиста, въпросният анастезиолог успял да определи точното количество газ и да патентова метода си, който се използва от медицината и до ден днешен."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com