сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Зелен чай за мускулна маса

Зелен чай за мускулна маса

Според най-новите изследвания зеленият чай може да има съществена роля за подобряване здравината на костите и увеличаване на мускулната маса. Всичко това заедно с неговата роля в процесите по намаляване на теглото и подкожните мазнини, прави добавката един от най-предпочитаните и многофункционални суплементи.В изследваната група попаднали 171 мъже и жени, които приемали по 500 мг екстракт от зелен чай под формата на напитка или суплемент. След 6 месечна употреба се е установило значителна заздравяване на костите и увеличаване на силата при тежките тренировки.Тази дозировка от 500мг е най-добре да се приема по средата на деня или сутрин. Като заместител на традиционния зелен чай, преспокойно може да бъде използван продукта на Optimum NutritionAMINO ENERGY със своята матрица от EGCG, Green Tea и Green Coffee extracts. Всяка доза AMINO ENERGY осигурява 160 мг естествени източници на енергетици, заедно със 100 мг кофеин. В продукта са добавени и комплекси от есенциални аминокиселини и БЦАА, така необходими за провеждането на една интензивна тренировка и пълноценното възстановяване след това.

Също така да не забравяме и най-популярната напомпваща съставка аргинин, както и бета аланин за повишаване на издръжливостта и работоспособността на мускулите. AMINO ENERGY се очертава като предпочитан избор в категорията ALL-IN-ONE PRODUCT, когато трявба да се избира само 1 продукт, от който се търси максимална ефективност.                                                                                                                          
СИЛА БГ ТИЙМ
Натурални продукти с екстракт от зелен чай
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-04-21 | 01:01:01
pifchoo
Зеления чай е за всичко друго ама не и за маса според мен
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"MuscleTech са известни с невиждани преди продукти на висока цена. Anator P70, NOP-47, Alpha Amino, Leukic, Aplodan, всички те са единствени по рода си. В индустрия, където всичко е събаряне на границите и достигане на нови висоти MuscleTech продължават да влагат големи усилия. Anabolic Halo и Push 10 трябва да бъде в горната част на вашия списък по Коледа."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com