сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Четвърта обявена среща на MAX FIGHT 46

Четвърта обявена среща на MAX FIGHT 46

Ето, че е време да разберем коя е и четвъртата подред обявена среща, във файт картата на най-голямото бойно събитие това лято: MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46. Отново международна среща ни очаква, а напрежението се покачва на макс, защото един от участниците беше отличен за „най-добър нокаут” на предишното, 45-то издание на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, което се проведе в началото на месец Юли в к.к.Слънчев бряг.

 
Теодор Христов

Теодор Христов е 20-годинишният боец от варненския клуб „Боил”, който направи запомнящ се мач по време на 45-то издание на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP и бе отличен за „най-добър нокаут. Той е носител на два шампионски пояса и бронзов медал от международните шампионати на WAKO. Освен това е и многократен национален шампион по кикбокс във всички възрастови групи. „Въпреки крехката си възраст, Теодор е узрял тактически и може да му се има доверие в двубой срещу съперник от световен ранг. Разликата между аматьорския и професионалния спорт е много голяма, но той притежава качества, а и трупа опит на професионалния ринг, който допринася за неговата увереност.“ – споделя личният треньор на Христов Делян Славов.
 

Алин Кимпан

33-годишният румънец Алин Кимпан пристига в България специално за 46-тото издание на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP. Той е известен с огромния си опит на ринга и многобройните победи, 9 от които завършили с пълен нокаут. Освен това, той има шампионска титла по кемпо от 2004г, шампионска титла по кикбокс, както и множество победи на различни кунг фу шампионати. Той ще се изправи срещу Теодор Христов в категория до 77кг по правилата на MAX 1, който включва кикбокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и хвърляне, без право за бой на земя.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
58
.
00
лв.
52
.
00
лв.
25
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Времето, прекарано в дълбок сън играе важна роля със следното: първо, сънуваме ярки сънища, което има положително отражение върху психичното здраве и трезвата преценка; второ, тялото произвежда изобилие от хормони, забавящи стареенето, като тестостерон, ДХЕА (дехидроепиандростерон - хормон на енергията) и хормона на растежа; трето, тялото се намира в процес на възобновяване по време на сън, компенсирайки загубите, претърпени през деня."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com