сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Качване vs. Изгаряне

Качване vs. Изгаряне

Има едно нещо, което всички билдъри искат и към което се стремят, независимо от колко време са в залата. Това е да качват мускулна маса и едновременно с това да изгарят мазнините. По пътя на логиката това е трудно, почти невъзможно дори. За това има хранителен режим за качване на маса и хранителен режим за сваляне, точно както има и тренировка за маса и кардио за сваляне. Водещите бърнъри на пазара имат съставки, които потискат апетита и това ги прави любими на много хора, но не и на тези от нас, които искат да изгарят само ненужните мазнини и същевременно да качват чиста мускулна маса, да изглеждат по-напомпани и по-релефни.

Марката USP Labs изследва хиляди растения и билки, които малко хора познават и чрез тях създаде продукти, които един по един се превърнаха в бестселъри на пазара. Трудно, дори невъзможно е да чуете лош отзив за Oxyelite pro, който използва съединение, спомагащо за намаляване на ефективността на Alpha-2 рецепторите, а оттам изгаряне на мазнините бързо и ефективно!
Другият топ продукт на марката е Jack3d – страхотна комбинация от доказали се съставки и най-мощните енергетици, без излишни калории и въглехидрати, като малтодекстрин.Сега ще обърнем внимание на един продукт, с който USP Labs надминаха себе си.
Това е Pink Magic. Който го е пробвал казва, че е магически – качваш чиста мускулна маса, изгаряш мазнини и изглеждаш напомпан, какво повече можем да искаме?

Pink Magic съдържа няколко съставки - Nelumbo nucifera (стъбло и листа), Rhamnus nakaharai (стъбло) и Massularia Acuminate.
Ключовите съставки на този продукт работят основно в четири основни направления, като три от тези направления са в посока инхибиране (блокиране) действието на група ензими, познати като фосфодиестерази.

От една страна проучванията показват, че чрез инхибирането на фосфодиестеразите Pink Magic може директно да увеличи притока на кръв към скелетната мускулатура. Това означава, че кръвоносните съдове се разширяват, което позволява директно увеличение на количествата хранителни вещества, постъпващи в мускулите чрез кръвта.

От друга страна чрез същия този процес съставките на Pink Magic могат да засилват ефективността на различните азотни продукти – увеличават напомпването, кръвоснабдяването и транспорта на хранителни вещества, които нормално се постигат с тези азотни продукти.

От трета страна и отново чрез инхибирането на две фосфодиестерази, съставките на Pink Magic могат директно да спрат атрофията на мускулните клетки и да съдействат за общо увеличаване на тази мускулната маса.

И в заключение (ако споменатите три предимства не са достатъчни) – съставките на Pink Magic значително увеличават нивата на тестостерона!

препоръчани фетбърнъри
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-06-21 | 01:01:01
Боби
а това,че Оксито стимулира щитовидната жлеза да произвежда по-бързо хормоните може ли да доведе до някакъв здравословен проблем (докато го взимаш или след като го спреш) ? :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Hybrid N.O. отново се показа. А предстоящият нов продукт е гейнърът Clean Mass. Формулата му още не е окончателна, но гейнърът би трябвало да отговори на нуждите на всеки, целящ покачване на чиста маса."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com