сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT СЪС ЗРЕЛИЩНО ЗАВРЪЩАНЕ!

MAX FIGHT СЪС ЗРЕЛИЩНО ЗАВРЪЩАНЕ!

Град Сливен домакин на „MAX FIGHT 49”

1 април, спортна зала „Васил Левски“

Градът на сините камъни ще бъде домакин на 49-то издание на „MAX FIGHT CHAMPIONSHIP“, което ще се проведе на 1-ви април в спортна зала "Васил Левски".
Събитието отново ще предложи на феновете смесена файт карта с мачове във формат
MAX 1, БОКС, ММА и К1.

Участие в срещите ще вземат:

БОКС - многократните призьори братята Кристиян и Антон Димитрови от Сливен. За 86-килограмовия Кристиян Димитров участието му на ринга на MAX FIGHT идва непосредствено след като спечели бронзов медал от 73-тото издание на най-стария боксов турнир в Европа – този за купа Странджа.

ММА - Сред участниците на ринга в стил ММА ще бъдат още - европейският ни шампион по бойно самбо за 2016-та Валентин Бенишев, както и ММА боецът Павел Владев – Върколака.

К1 - На „MAX FIGHT 49“ ще се проведе и финалът от К1 турнира, стартирал по време на 48-то издание от поредицата. Финалният сблъсък противопоставя Александър Рибников, който победи Велислав Николов и молдовецът Денис Тапу, който пък отстрани по пътя си към трофея Мартин Копривленски.

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"CISSUS е най-актуалната в момента съставка (Cissus quadrangularis) в бодибилдинг средите за подпомагане здравината на ставите и сухожилията. Наред с тези му функции оказва положителен ефект върху възстановяването, поддържане на здравословно тегло, предотвратяване на възпалителни процеси в организма, действа и като мощен антиоксидант."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com