сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мечтата на тийнейджърите - големи мускули БЪРЗО!

Мечтата на тийнейджърите - големи мускули БЪРЗО!

Идва лято, наближават абитуриентските балове и все повече младежи се замислят върху формата си. Ще се спрем на представителите на силният пол, които търсят по - големи ръце и добре оформена преса като на спасител от плажа. Наскоро попаднахме на една публикация в форум, която гласеше следното: „Не искаш да тренираш дълго време? Искаш лятото всички мацки да ти се кефат на бицагите? Ама не ти се дават и много пари за добавки? Ако може и да стане за 2 месеца?“. По-нататък в публикацията авторът описва жестоката вреда от употребата на стероиди, но ние ще ви предложим две уникални хранителни добавки с помощта, на които ще постигнете желаните резултати за сравнително кратък период от време.

Anadrox pump & burn – първият суплемент, който комбинира силата на азотния оксид с мощна фет бърнър матрица в една революционна формула за увеличаване обема на мускулните фибри, като същевременно се предизвикват вазотермични процеси за изграряне на мазнините и намаляване на теглото. Патентованата Nitrofolin смеска е ключовата съставка за невероятния ефект на едновременно напомпване и дефиниране на мускулите.

T-BOMB II  – една от най-силните алтернативи на анаболните стероиди и прохормоните. Съдържа само натурални съставки, научно доказани, че действат позитивно за повишаване нивата на анаболните хормони в организма (тестостерон) и селективно модулирайки нивата на естрогена и кортизола. Добавени са също така и мастни киселини, които съдействат за по-добра чувствителност на рецепторите по мускулната клетка. Много подходящ и за професионални бодибилдъри, използващи анаболни стероиди и целящи запазване на резултатите след спиране на циклите.
 

СИЛА БГ Тийм
препоръчани продукти за обемни мускули
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Най-голямата грешка на един начинаещ във фитнеса е, че пита своите приятели как да тренира, а не намира правилния човек. Питат се един друг, а не търсят помощта на хората, които наистина трябва да бъдат питани. Така младите момчета се заблуждават един друг – “Ти това прави, тоя правил това, оня правил това, било много хубаво...”. Постоянно ги слушам такива момчета. - “Мен ми казаха да правя това.” Викам - “Кой ти каза да правиш това?” - “Едно приятелче ми каза”. Това е заблудата – питат се един друг, вместо да потърсят някой вещ."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com