сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мотивиращи мисли от Лу Фериньо.

Мотивиращи мисли от Лу Фериньо.

Накракто за Лу Фериньо
 
Роден е през 1951 година в Бруклин, Ню Йорк. Започва да тренира, когато е едва на 13 години. Бодибилдингът превръща малкия Лу от дете с проблеми в говора в мъж с невероятна сила и размери. Лу Фериньо е един от големите културисти на нашето време.

Тренировките му в началото се ръководят от тези на старите културисти, с малко уреди, но пък така се правят мускули най-добре. Той печели две последователни титли на Мистър Олимпия и се снима в документалния филм за бодибилдинг "Pumping Iron" заедно с Арнолд Шварценегер (ако не сте го гледали, ви го препоръчваме). Известен е и с ролята си в телевизионната поредица "The Incredible Hulk", участва в много филми, като "Cage", "Hercules" и др.

Той се поддържа в отлична форма и въпреки че за 20 години е прекратил състезателната си кариера на културист, отново участва в турнир за ветерани Мастърс Олимпия през 1993 година, където се класира на второ място. Това е последното му състезание, но той продължава и до днес да тренира и да се поддържа в отлична форма.Ето и поредицата мотивиращи мисли от Лу Фериньо
 
"Ако даваш от себе си най-доброто, на което си способен е възможно да сгрешиш, но знаеш, че нищо друго не можеш да направиш, защото си дал 100% от себе си."
 
"Никога не мисля за загубата."
 
"Състоянието на духът е много важно. Защото поведението ти отразява начина по който се чувстваш."
 
"За да бъдеш шампион трябва да действаш като такъв, действайте като шампиони."
 
"Завърнах се в бодибилдинга преди 2 години, направих много грешки. Не работих достатъчно върху позирането за първата Олимпия. Позите са задължителни. Завърших на 20 място, защото позволих на егото ми да ми влияе."
 
"Най-добрият ефект, който оказвам върху конкуренцията си е фактът, че наистина си прекарвам страхотно времето."
 
"Забавно е, когато някои хора си мислят, че съм се родил така. Че виждате ли, аз правя мускули, докато спя. Всъщност, за да изглеждам по този начин и да съм в тази форма ми е струвало много труд."
 
"Баща ми беше полицай в Ню Йорк. И затова винаги съм изпитвал уважение към тази професия. Иска ми се да мога да съм полезен на обществото и да работя с млади хора, на които да помагам да се откажат от наркотиците."
 
"Ще имате лоши дни и добри дни."
 
"Постоянно ми обръщат внимание, независимо къде ходя, независимо че съм актьор и известна личност, защото с моите размери просто хората винаги ме заглеждат."
 
"Ако се опитваш да скриеш нещо, рано или късно хората ще разберат."
 
"Няма извинение за това да не тренираш. Хората просто искат да бъдат дебели. Всеки може да се промени, но трябва да го поиска. Всичко е въпрос на мотивация."


 
За финал, ето как тренира и се храни, въпреки годините си легендата Лу Фериньо.
 
Фериньо тренира 6 дни в седмицата по 1 час и 20 минути. Всяка тренировка се състои от 40 минути кардио и 30 минути с тежести. 75% от неговата тренировка с тежести е на машини, а останалите 25% е със свободни тежести.
 
Тренира различните части от тялото с 8-10 повторения от 3 различни упражнения, като прави 12 серии. Единственото нещо, което се е променило през годините в неговите тренировки е че сега тренира с по-леки тежести.
 
Диетата на Лу Фериньо пък включва 3-4 хранения, като се базира основно на протеини (например риба със зеленчуци и плодове).

Сила БГ Тийм
Препоръчани продукти за твоята тренировка
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Дисбактериоза на тънките черва е резултат от нарушеното съотношение на „добрите“ и „лошите“ бактерии в организма. Причини за развитието на дисбактериози са най-често неконтролирана употреба на антибиотици, продължителни чревни инфекции, болести на храносмилателната система, хранителни смущения, причинени от нерационално и непълноценно хранене, отслабване на имунитета."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com