сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Рожден ден 2022

Рожден ден 2022

Едно, Две, Три, ротативката завърти и Рождения ден на SILABG.COM с яки награди посрещни! Точно така, разбра ни правилно, защото в новото Празнично промо на SILABG.COM, наградите валят като есенен дъжд.

Само сега, имаш възможно да грабнеш някой от страхотните ни подаръци:

  • 5 лева бонус кредит
  • Енергийна напитка
  • Шейкър
  • Саше
  • Протеинов бар
 
Пазарувай хранителни добавки и спортни аксесоари, с огромни намаления и на ТОП цени и печели изкушаващи награди.

В настроение ли си да тестваш късмета си? Направи поръчката си на SILABG.COM, в момента който тя бъде доставена от куриера, ще получиш имейл с линк, към нашата онлайн ротативка! Завърти я и разбери веднага дали печелиш някоя от страхотните ни награди!

Ако решиш да пазаруваш в някой от физическите ни магазини, още на момента ще можеш да завъртиш ротативката ни и може би, късметът ще е на твоя страна!
Не се бави, а посрещни рождения ден на SILABG.COM по възможно най-добрия начин! С брутални отсъпка на огромна селекция от хранителни добавки и спортни аксесоари. Побързай количествата са ограничени, а допълнителните награди само правят пазаруването още по-сладко.

Успех

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Медицински изследвания отчитат, че диети, които са с дефицит на витамин Е ускоряват разпада на определени мастни киселини - процес, който води до стареене. Съдържанието на витамин Е в зехтина може да забави подобни ефекти, да се поддържа умствената дейност и да се удължи мускулния контрол при по-възрастните потребители."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com