сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Royal Jelly за повече тестостерон

Royal Jelly за повече тестостерон

В почти всяка аптека може да намерите добавки съдържащи екстракт от Royal Jelly (пчелно млечице). Според проучване, направено от учените в университета Мосул, Ирак, пчелното млечице повишава значително собственото производство на тестостерон.

Пчелното млечице (Royal Jelly), можем да го определим като „анаболната каша“ на пчелите. Кралицата майка се храни с пчелно млечице през целия си живот, който продължава около 7 години, за сравнение обикновените пчели живеят до 7 седмици. Едва ли е изненадващо вече, че пчелното млечице е богато на протеини, аминокиселини, хормони, мазнини, въглехидрати, витамини, минерали, РНК, ДНК и желатин - все ключови фактори за разтежа.


Екстрактът от пчелно млечице се използва за лечение на стерилитет при мъжете, а при такива без здравни проблеми се наблюдава завишено производство на тестостерон, покачване на мускулна маса и редукция на подкожните мазнини. Дневната дозировка е около 1,5-1,8 гр. на ден, разделена на 2-3 приема.

СИЛА БГ Тийм
Натурални тестостеронови бустери
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"креатинът е Кралят на мускулно изграждащите добавки. Приет отвън той се разгражда в тялото до АТФ-аденозин трифосфат. При анаеробни натоварвания (каквито са фитнес тренировките) това е първото място откъдето тялото черпи енергия - това е „горивото” за мускулна работа. Креатинът ви позволява да тренирате по-здраво, по-продължително и с повече сила и енергия."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com