сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Дизелова машина за мускули

Дизелова машина за мускули

Тялото на Вин Дийзъл не е това на типична холивудска звезда. То не е изкуствено “надуто” и никога не се е превръщало в увиснал и разплут “балон” само седмици след края на снимките. Актьорът, изиграл легендарни лоши момчета като Доминик Торето – хладнокръвният механик от “Бързи и Яростни” и антигероят Ридик, познава риска и грубите обноски от реалния живот. Цели десет години той е принуден да работи като охранител на нощен клуб в най-опасния град на САЩ през 80-те години – Ню Йорк, за да се издържа, докато се опитва да пробие. “Изглеждам страховито.” – признава Дийзъл. “В тялото си имам опасни кости.” – развити в годините, прекарани в допотопни ъндърграунд фитнес зали и пазейки вратите на най-горещите клубове в Ню Йорк.Грубата външност има своята полза – когато някой тренира за самозащита, тренировката конструира тяло, което не само изглежда добре, но е и истински издръжливо. Вие бихте ли казали нещо накриво на Вин Дийзъл, ако не сте Скалата?
 

Тренировки за успех

Вин Дийзъл е привърженик на бодибилдинга от старата школа и разчита на основни упражнения и свободни тежести - бенч и раменна преса, сгъвания и разгъвания, гребане с дъмбел, мъртва тяга. Той обича и упражнения със силата на тялото – набирания, кофички и лицеви опори.

За кардио и нисък процент мазнини Вин разчита на свободно бягане и бойни изкуства. Резултатът е големи размери и релеф. “На този етап се опитвам да постигна максимума от всяка част на тялото. Като по-млад се опитвах да стана колкото се може по-едър, а сега се стремя към дефиниция. Шокирам мускула с две серии пауърлифтинг и продължавам със серии от по много повторения.” - разказва той.

 
За да изглеждат мускулите му еластични, Дийзъл практикува йога и пилатес. Това разтяга мускулатурата, правейки я по-изящна, и изгражда контрол над всяка част на тялото. Освен това му помага да релаксира и да постигне баланс в психиката си. Благодарение на своите мускули и положителна нагласа към живота, която проповядва на над 20 милиона фена във Facebook, той е реализирал страхотна кариера  - започвайки от най-съмнителните нощни клубове до покоряването на Холивуд.

 

Хранителен режим

Пред Men’s Health Вин разкрива кои са любимите храни на дизеловата машина за мускули:

Телешко месо - “Телешката кайма е отличен източник на протеин. Яжте я чисто и често, за да развиете мускулна маса. Също така съдържа креатин.”

Пилешко месо – “Още един важен протеин. Освен това пилето може да бъде овкусено по много начини, така че е лесно да разнообразявате менюто.”

Яйца – “Суперхрана, пълна с протеин, здравословни мазнини, витамини и селен. Яжте от 2 до 6 на ден.”

Сладки картофи – “Те имат въглехидрати, необходими, за да развиете маса. Гликемичният им индекс е нисък и те изпускат горивото си постепенно.”

Риба – “Всички риби са източник на есенциални мастни киселини, които помагат за възстановяването на мускулите и предпазват ставите.”
 Обобщение

Във физиката на Вин няма никаква тайна. Той изпълнява традиционни и доказани упражнения със свободни тежести и щанги и се храни чисто. Неща, които всеки бодибилдинг ентусиаст трябва да прави, докато не намери своя собствен път в залата.Сила БГ Тийм
Истинско гориво за твоите тренировки
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Правете упражнения за коремната преса два-три пъти седмично, които са насочени към всеки мускул поотделно. Използвайте фитнес топка, за да засилите интензивността на тренировката."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com