сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Каланетика за здраве и красиво тяло

Каланетика за здраве и красиво тялоКаланетика е уникална програма от упражнения, създадена преди повече от 30 години от Калан Пинклий, основана на идеята за чести повторения на леки мускулни движения и преси за подобряване на мускулния тонус. Програмата е разработена на базата на класически балетни упражнения, за да помогне на самата Пиклий да преодолее вродено заболяване на гръбнака. 
Предимства:                                                                 
 
 • Увеличава силата
 • Повишава издръжливостта
 • Осигурява енергия и тонус
 • Подобрява гъвкавостта
 • Подобрява метаболизма
 • Изглажда корема
 • Повдига стойката
 • Оформя краката
 • Намалява целулита
 • Стяга мускулите
 • Не натоварва гърба и коленете
 • Бързи резултати
Според теорията на каланетика повърхностните мускули в тялото са подкрепяни от по-дълбоко разположени мускули, а повечето популярни фитнес програми се концентрират само върху първата група. Тази система активира определени мускулни групи в дълбочина, като не се концентрира само върху една зона.

Идеята на каланетиката е, че дълбоките мускули се тренират най-ефективно чрез леки, но точни движения. Раздвиждаването на по-дълбоките мускули води до подобряване на стойката и може да помогне за намаляване на теглото. Тази революционна персонализирана форма на упражнение изолира специфични мускулни групи и с помощта на леки, но ефективни движения, стимулира мускулите да работят в дълбочина. Всяка мускулна група се затопля, активира и след това се разтяга, за да осигури на тялото допълнителна сила, гъвкавост и издръжливост. Каланетиката съдейства за постигане на контрол върху цялото тяло. Тя е изключително ефективна по отношение на изгаряне на мазнини и оформяне на красива фигура. Програмата показва чудесни резултати в борбата с целулита, а най-голямото предимство е, че резултатите са видими още след първите няколко тренировки.

 
Тази програма е толкова забележително ефективна, че стягащият ефект само от един час каланетика се равнява на този от 20 часа аеробика. Тъй като методът каланетика включва упражнения за дълбока мускулна активация, при него няма подскачане и разклащане, характерно за други дейности с голямо въздействие върху ставите, като аеробика или джогинг. Това означава, че при каланетика  упражненията са безопасни и почти няма риск от контузии. Това прави системата подходяща за мъже и жени от всички възрасти и фитнес нива.
 
 
Топ продукти за оформяне на тялото
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Изследване на Клиника Майо открива, че бобеният екстракт в дози много по-високи от наличните в повечето карб-блокъри – такива от порядъка на 4000 до 6000мг действително забавят усвояването на въглехидратите. А суплементите съдържат в най-добрия случай около 1000мг."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com