сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Митове за коремната преса.

Митове за коремната преса.

Всички знаят, че яденето на зелева супа всеки ден, няма да помогне за постигане на тялото, за което мечтаем. Всички са виждали, рекламите на чудесни уреди, с помощта на които само с 10 минути на ден се постигала перфектната коремна преса. И всички знаят, че те няма да дадат този резултат. Защото за да имате ефектна коремна преса трябва да положите усилия. Няма пряк път, колкото и да ни се иска да ви го дадем. 

За да не изгубите време при постигане на тази цел, в тази статия ще се спрем на няколко мита за коремната преса.

Мит 1. За да се покаже коремната преса, трябва да правите упражнения за коремна преса. 
 
Каквито и упражнения за корем да правите, ако имате излишни мазнини по корема, няма как да видите резултати. С упражнения няма да премахнете точно тези проблемни мазнини от корема. Необходима ви е ефективна диета, това е по-важният фактор за хубава коремна преса.
 
 
 
Мит 2. За да се покаже коремната преса, трябва да правите упражнения за корем всеки ден.
 
 Коремните мускули са като всички останали мускули, което означава че трябва да ги тренирате като всички останали мускули. Те също имат нужда от възстановяване. Претренирането няма да ускори показването на коремната преса, затова се заредете с търпение.
 
 
 
Мит 3. За да се покаже коремната преса, трябва да правите много повторения на упражненията. Безброй направени коремни преси няма да ускорят нещата. Вместо това правете 2-3 упражнения с 15-20 повторения. Също така разнообразявайте правените упражнения с времето (коремната преса не е единственото упражнение за тази област). Включете кардио тренировки в програмата си.
 
 
Един съвет: Не тренирайте косите коремни мускули с пудовки или други тежести чрез накланяне на тялото в страни. Така рискувате да разширите талията си необратимо. По-добър вариант е да тренирате тези мускули чрез коремни преси с извъртане на тялото. 
 
Тренирайте корема интелигентно, бъдете постоянни и търпеливи, уверете се че спазвате правилната диета и ще постигнете впечатляващи коремни мускули. Избягвайте да попадате в капана на митовете от статията и не вярвайте на всички реклами. И понеже опитът е най-големият източник на примери, споделете в коментарите, ако знаете още митове за постигането на релефен корем.

СИЛА БГ Тийм
Топ продукти за релеф
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

""Златна карта" е новото ни предложение за Вас. Станете наш елитен клиент и ще получите чудесни отстъпки! По-надолу можете да прочетете всичката необходима информация за офертата."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com