сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Monster Shaker в 5 нови цвята

Monster Shaker в 5 нови цвята

 

Последната новина, която чухме около AMIX Nutrition беше свързана с подписваневто на договор с новото рекламно лице на марката -  класиралият се на трето място на Мистър Олимпия 2013 Денис Улф, бивш член на отбора на BSN. Като част от новото партньорство, английската компания лансира нова продуктова линия с подписа на бодибилдинг иконата - AMIX MuscleCore. Новите продукти бързо набраха популярност сред любителите на фитнеса, благодарение на перфектното съчетания на високо качество и разумни цени.


 
Ето, че марката за пореден път ни изненадва приятно, този път с нови попълнения в серията аксесоари. Един от най-популярните продукти – бутилката Monster Shaker, скоро ще бъде достъпен в пет нови, супер свежи цвята. До момента, шейкърът се предлагаше само с един дизайн  - прозрачен с червени елементи. Новите цветове, които AMIX пускат на пазара се доближават до концепцията на SmartShake и са синьо, зелено, оранжево, жълто и розово. Всяка бутилка идва в един от изброените цветове, обем от 600 мл и две специални отделения за различните видове добавки. 
          

 
Поради високото качество и конкурентната си цена, AMIX Monster Shaker е един от най-продаваните фитнес аксесоари на пазара. В най-скоро време очакваме да видим и цветната му версия, която ще внесе разнообразие в стила на всеки фитнес маниак.
          

 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"След навлизане в кръообръщението, тестостеронът се прикрепя към рецепторите на мускулната клетка образувайки стероиден комплекс, който преминава към ядрото. Там той се свърза в нуклеарната ДНК стартирайки процеса на завишен протеинов синтез и задържане на азота. Този процес поставя основите за производство на протеинови молекули и в частност мускулни клетки. Освен това намалява производството на кортизол, като по този начин запазва мускула от процесите на катаболизъм."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com