сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мултивитамини – гадене?

Мултивитамини – гадене?

В много рядки случаи при прием на мултивитамини, използващите ги се оплакват от гадене и чувство на дискомфорт. Понякога това гадене е толкова лошо, че може да доведе до повръщане. Изследователи от Pennington Biomedical Research Center, установиха от кои случаи може да се получат негативните реакции на организма.

След проведени изследвания в Pennington Biomedical Research Center на повече от 88 000 души с наднормено тегло, от които 95% жени  учените установиха, че нежеланите ефекти се получават от първоначално екстремно ниските нива на витамини и минерали в тялото на изследваните лица. Това се дължи на факта, че голяма част от представителите на нежния пол спазват диети за отслабване, при които е занижен оптималния прием на храна. При това положение след суплементиране със силни мултивитамини, се стресира екстремно организма и сътветно се получават въпросните негативни ефекти.

Сила БГ препоръчва във всяка диета да включвате богати на витамини плодове като череши, боровинки, грейпфрут, лимон. Когато избирате витаминно-минерални комплекси се ориентирайте към по-слабо дозираните, за да позволите на организма си да свикне с тях. Консултантите на СИЛА БГ са на ваше разположение за да откриете най- добрите витамини, които да спомогнат да се чувствате перфектно.

                                                                                                                             
Сила БГ Тийм
Най-добрите мултивитамини
25
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"CISSUS е най-актуалната в момента съставка (Cissus quadrangularis) в бодибилдинг средите за подпомагане здравината на ставите и сухожилията. Наред с тези му функции оказва положителен ефект върху възстановяването, поддържане на здравословно тегло, предотвратяване на възпалителни процеси в организма, действа и като мощен антиоксидант."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com