сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Съвети за изгаряне на подкожните мазнини.

Съвети за изгаряне на подкожните мазнини.

Една част от изгарянето на излишните мазнини зависи от вашите тренировки, но днес ще се спрем на хранителните навици, защото те имат по-голямо значение. Изгорете мазнините завинаги с тези полезни и практични съвети.
 
1. Променете навиците си.
 
Когато започнете програма за отслабване я следвайте докрай. Не се връщайте към старите си навици, съзнателно или несъзнателно не е оправдание. Избирайте реални програми, които да можете да поддържате, не ограничавайте калориите с много.
 
2. Пийте вода.
 
Водата е важна за почти всички функции на организма, включително и изгарянето на мазнини. Когато пиете вода, която не съдържа калории, се чувствате заситени и ядете по-малко. За килограм телесно тегло пийте по 30 мл вода. Например, ако тежите 100 кг трябва да пиете 3 литра вода дневно. За целта дръжте близо до себе си бутилка с вода, така ще контролирате количеството ѝ.
 
3. Горете повече калории, отколкото консумирате.
 
Определете какво количество калории гори организма ви обикновено. След това определете допълнително изразходваните с тренировки. Прибавете ги към основните калории и ще получите необходимите ви калории дневно.
 


4. Намалете сложните въглехидрати.
 
Приемането на комплексни въглехидрати, като картофи, ориз, тестени изделия и хляб, доставя на организма повече от необходимата енергия. Всичко излишно ще се складира като мазнини. Не ги премахвайте напълно, но ги намалете, ако искате да намалите мазнините.
 
5. Закусвайте.
 
През нощта организмът ви е изгладнял, ако просто хапнете набързо това ще се отрази отрицателно върху тренировките ви. Затова яжте пълноценна и балансирана закуска, например овесени ядки и плодове ще са чудесно начало на деня.
 
6. По-малко захар.
 
Веднага след тренировка зареждате мускулите, но в друго я складирате като мазнина. Когато ви се яде нещо сладко, пробвайте с пресни плодове. Вместо безалкохолни напитки, пийте вода, кафе, чай.
 
7. Кафе преди тренировка,
 
Пийте 1 чаша черно кафе 2 часа преди тренировка и ако е със закуска, нека тя да се състои от здравословни мазнини и протеини. Не добавяйте захар.
 


8. Не намалявайте калории драстично.
 
Ако сте решили да изглеждате по-релефен, не е добра идея да намалите калориите драстично. Вместо това ще изглеждате по скоро изтощен. Не намалявайте с повече от 200 до 500 калории дневния енергиен прием.
 
9. Приемайте креатин.
 
Креатинът изгражда мускулите и може да помогне за изгаряне на излишните мазнини. Особено е нужен при ниско калорична диета, защото предпазва мускулната маса.
 
10. Консумирайте фибри.
 
Консумирайте дневно по 25-30 гр фибри. Те понижават нивото на инсулина, абсорбират водата и увеличават обема си, което ще остави чувство за засищане. Фибри ще откриете в бобовите растения.
 
11. Протеин.
 
Приемайте достатъчно количество протеин. За да поддържате телесна маса са ви необходими 2-2.5 гр протеин на килограм телесно тегло. Повече от това ще се складира като мазнини.
 
СИЛА БГ Тийм
Препоръчани продукти за изгаряне на мазнини:
38
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Л-Тирозин е класически пример за хранителна добавка, която приемана самостоятелно няма голям ефект върху намаляване на теглото, но в комбинация с други подобни хранителни добавки проявява страхотен синергитичен ефект. Някои от най-известните формули за отслабване съдържат Л-Тирозин, но обикновено количеството е прекалено малко. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com