сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Малинови кетони

Малинови кетони

Малиновите кетони са изключително нашумели зад океана като хранителна добавка за отслабване. Известният телевизионен специалист по диеотология и здраве д-р Мехмед Оз ги определи пред зрителите като “фет бърнър-чудо в шишенце”! Научете повече за сензацията в нашето ново проучване по темата.
 
Всяка малинка – грам, всеки кетон - милиграм в борбата с излишните килограми! 
Малината е вкусният плод на растението със същото име, което вирее в дивата природа, но се отглежда и в България в големи площи. Плодът е богат източник на антиоксиданти, рибофлавин, ниацин, фолична киселина, витамин С, манган, магнезий, мед и калий.

Освен този арсенал от нутриенти, малините съдържат кетони – фенолни съединения с потенциал да ви помогнат в борбата със затлъстяването. 


 
Малиновите кетони ускоряват отделянето на хормона норефинефрин, чиято главна функция е предизвикването на липоза. Това е процесът, при който мазнините в тялото се разграждат до по-прости продукти като мастни киселини и глицерол, за да произведат енергия.
 
В добавка, малиновите кетони увеличават секретирането и ефектите на адипонектин – протеинов хормон, който регулира множество процеси на метаболизма като нивото на глюкоза и разграждането на мастните клетки. Наличието на хормона е инверсно свързано с процента телесни мазнини – колкото по-нисък е той, толкова повече естествени кетони се съдържат в кръвта ви.


 
Кетоните са веществото, което придава силния сладък мирис на малината. Това им дава свойството да подтискат апетита, а съдържанието на естествени храносмилателни ензими спомага за по-добро храносмилане.
 
Накрая, молекулярната структура на малиновите кетони много прилича на тази на капсаицина и синефрина. Тези съставки имат ключова роля в термогенезата – процесът, който кара тялото да използва мастните клетки, за да генерира топлина. Това е още един начин, по който малиновите кетони ви помагат да свалите излишни килограми!

Защо да предпочетете малиновите кетони пред толкова много други добавки за отслабване?
- Естествено и здравословно помощно средство да свалите килограми.
- 100 мг малинови кетони в концентрирана форма се равняват на кетоновото съдържание на 40 кг малини
- Стимулират метаболизма, енергията, храносмилането и кръвообръщението.

Не се препоръчват за:
Хората със сериозни здравословни проблеми като диабет, високо кръвно, астма или взимащи антидепресанти. Консултацията с лекар в тези случаи е задължителна, преди да започнете да приемате малинови кетони!


Финални думи
Малиновите кетони могат да ви окажат голяма помощ във вашата мисия за отслабване. Но за да усетите ефекта им, трябва да съчетавате приема им с подходяща диета и редовен фитнес режим! Нито малиновите кетони, нито кой да е друг суплемент ще ви накарат по вълшебен начин да отслабнете, седейки пред телевизора или компютъра в компанията на купа чипс и шоколади!

 
 
Сила БГ Тийм

В статията са използвани следните източници:
Wikipedia

Raspberry Ketone Reviews - Are Raspberry Ketones Weight Loss Supplements Legit?
Raspberry Ketones - The Healthier Way to Lose Weight - Health Beauty Care Tips
Raspberry Ketone: Miracle Fat-Burner in a Bottle | The Dr. Oz Show
Снимки:
http://www.freedigitalphotos.net/images/view_photog.php?photogid=1499
http://www.freedigitalphotos.net/images/Fruit_g104-Raspberries_p199.html
http://www.freedigitalphotos.net/images/view_photog.php?photogid=2664
 
 
Топ продукти с малинови кетони
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Като се има предвид, че допреди забраната милиони хора по света са приемали продукти, съдържащи DMAA и данни за странични ефекти се появяват едва сега, то можем да заключим, че повечето хора могат да използват такива суплементи без основателно притеснение."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com