сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Рамо с Арнолд!

Рамо с Арнолд!

Раменете винаги са били силна мускулна група на Арнолд, а в тази статия той ни разкрива какви уникални упражнения е използвал, за да постигне растеж и сепарация на делтоидите.

„Навярно най-забележителната техника беше упражнението, получило моето име- Арнолд преса. Започваме с дъмбели в крайна позиция на бицепсово сгъване (дланите навътре, дъмбелите на височината на раменете с изцяло сгънати лакти) и избутваме тежестите оттам нагоре, докато ги завъртаме така, че дланите да са навън при върха и да завършим в позиция на стандартна раменна преса.“„Също така използвах много други оригинални техники при трениране на рамото. Когато изпълнявах разтваряне встрани с дъмбели, завъртах дланите назад, така че кутретата бяха в по- високо положение от палците през целия път нагоре, подобно на изливане на вода от кана. Изглежда, че това наистина изолира средните части на рамото. Друго нещо, което правех при разтваряне встрани, което днес не се среща често: винаги повдигах ръцете над успоредно на пода положение.“„Понякога изпълнявах трисет от разтваряне встрани с тежки раменни преси с щанга и придърпване на щанга към брадичката. Правех трите упражнения поред без почивка- първо пресите, после придърпване и накрая разтваряне встрани.“„Може би най- любимата ми техника при разтварянето бяха изометрични контракции. След обикновена серия разтваряне подбирах по-тежки дъмбели и ги държах отстрани (финална позиция на разтваряне) толкова дълго, колкото можех, въпреки интензивното горене в раменете. Тъй като бях изтощен, ръцете ми се спускаха надолу, но се стараех да ги държа възможно най-високо, докато не увисваха от двете ми страни и болката не ме принуждаваше да изтърва тежестта на пода.“

Препоръчано от Арнолд
23
.
50
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"С настъпването на пролетния сезон организмът преминава в нова фаза от годишния си цикъл, много често съпроводена с т.нар. пролетна умора. Увеличава се хормоналната секреция, половите жлези освобождават повече тестостерон, ограничава се производството на мелатонин, който е отговорен за спокойствието и баланса на организма. Тези процеси изсмукват енергията на тялото и са причина за широко известната и често изпитвана пролетна умора."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com