сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Трицепс с Арнолд!

Трицепс с Арнолд!

Продължаваме с пълен напред статиите, свързани с начина на трениране и уникалните тренировъчни програми на носителя на 7 титли мистър Олимпия - Арнолд Шварценегер. Ще разгледаме тайната за постъпковото атакуване на трите глави на трицепса в поредната мега интензивна тренировка стил Арнолд.

“Научих едно нещо през дългите години на трениране: принципът на изолация е много важен за развитие на страхотен трицепс. Упражненията за трицепс трябва да изолират трите мускулни глави, за да бъдат тренирани правилно. Следователно, трябва да знаеш кои упражнения въздействат най- добре на всяка глава.”

„Трябва да се доверяваш на инстинкта си. Джо Уидър постоянно ми напомняше това в ранните години на кариерата ми. Трябва да експериментираш, за да разбереш кое е най- доброто за теб и да се придържаш към него. Не се страхувай да използваш толкова много различни упражнения, колкото знаеш, особено за трицепс. Тренирането на трицепс е различно от тренирането за бицепс, защото при второто имаш едно упажнение – сгъване, с което можеш да изпробваш различни варианти – с щанга, с дъмбели, скотово и  т.н. При трицепса можеш да изпълняваш упражнения пред себе си, над глава или от лег, като също така имаш възможност да атакуваш тази мускулна група с вдигане на щанга от лег с тесен хват.”„Трицепсът трябва да бъде изолиран, за да расте, използвайки пълния си потенциал, затова се концентрирай здраво при действието на всяко упражнение.”

Сила БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-04-29 | 01:01:01
Кристиян Димитров
С Голямо Нетърпение Очаквам "Гръб с Арнолд"

Много полезни статии.

Поздрави на СилаБг !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Терминът “йо-йо ефект” е въведен от д-р Кели Браунел от университета в Йейл и илюстрира рязкото падане на килограмите, последвано от рязкото им покачване - също като детската играчка със същото име."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com